上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  161.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-1 09:43 發表 查看引用來源

空調唔知可以點玩, 但電燈真係可以玩好耐
一陣開吓床頭一陣開走廊之後高低光暗搞到懶係有氣氛咁
又或者拉埋窗簾 (酒店果D 超厚, 遮光一流, 拉埋晒真係全黑架嘛!) 模仿夜晚情景,
諗定夜晚訓覺時要點開/ 開咩燈 ...
空调的玩法,每个温度都按一按,然后调fan,cool,sleep mode
我们玩电灯的方法还真的一样呢,哈哈哈

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 11:08 發表 查看引用來源
蛇蛇說因為K姐純純的又溫柔,所以叫他小綿羊,所以不是我口花花!😂
我以为你会说,因为她身体某处软绵绵的,所以才叫小绵羊

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-1 11:23 發表 查看引用來源
我點敢敢講呀!😂

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-1 11:23 發表 查看引用來源
今次你冇講錯, 我成日揸佢個胸
好好玩o架! 因為佢怕怕醜醜咁, 而且波比我大

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-1 11:36 發表 查看引用來源

咁咸濕!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 11:25 發表 查看引用來源
我點敢敢講呀!😂
你说出来的话,她老公会把你变成太监,哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-1 11:36 發表 查看引用來源

好色情!!!

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-1 11:38 發表 查看引用來源
你说出来的话,她老公会把你变成太监,哈哈哈哈哈
咁咪係!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 11:08 發表 查看引用來源
蛇蛇說因為K姐純純的又溫柔,所以叫他小綿羊,所以不是我口花花!😂
係心地善良, 純過蒸餾水

有次呀, 我心血來潮懶係感性咁出左個抒情post, 大概係話如果皇上駕崩得比本宮早, 我會跟埋去殉葬...
冇耐皇上cap 圖俾我話我知小綿羊搵過佢, 叫佢下旨規定後宮妃嬪無論如何都唔可以做出任何自殘o既行為
仲教訓左佢一輪叫佢食少d 煙, 開車唔好開咁快注意健康注意安全之類咁o既o野

一方面係搞笑, 皇上完全唔知發生咩事咁俾人訓導左一輪
另一方面嘛, 其實幾感動

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-1 11:45 發表 查看引用來源

係心地善良, 純過蒸餾水

有次呀, 我心血來潮懶係感性咁出左個抒情post, 大概係話如果皇上駕崩得比本宮早, 我會跟埋去殉葬...
冇耐皇上cap 圖俾我話我知小綿羊搵過佢, 叫佢下旨規定後宮妃嬪無論如何都唔可以做 ...
知你哋係好姊妹啦!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆