上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.4k

真係睇到作嘔!

引用:
原帖由 meinhard 於 2016-11-16 01:01 PM 發表 查看引用來源

人哋夫婦當年擺明嫌佢騎輸咗去拉倉,今日求佢騎好無品。
我覺得莫雷拉都好無骨氣

引用:
原帖由 meinhard 於 2016-11-16 12:29 PM 發表

雷神又會去騎都幾搞笑,威仔同田生今次真係要加油!
當年4歲對6歲,今日近7歲對近9歲,問題不大

我反而奇怪大摩沒有叫雷神騎喜蓮歡星,後者由誰執韁?貝湯美?

引用:
原帖由 bfai 於 2016-11-16 03:41 PM 發表

我覺得莫雷拉都好無骨氣
當時才女的說法是針對大摩而非莫雷拉,認為大摩不會將軍事出擊放在第一位

最終肯定不是放在第一位的花月春風在新航擊敗以為不會放在第一位而出走的軍事出擊,軍事出擊因此未能再奪G1

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-11-16 02:42 PM 發表
係方仔出聲搵拉哥 先唔好講馬主嗰啲 單係方仔呢個舉動加埋試嗰個大閘 戰意唔會懷疑 至少投注價值比東方快車為高
軍事出擊可能老退但有得博,東方快車目前跑出十足水準恐怕也難入位,雷神自然推庄

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-11-16 02:42 PM 發表 查看引用來源
係方仔出聲搵拉哥 先唔好講馬主嗰啲 單係方仔呢個舉動加埋試嗰個大閘 戰意唔會懷疑 至少投注價值比東方快車為高
一出就跑二千, 我覺得直頭係盡地一煲!

7/12騎師賽名單:布文 巴米高 施慕齡 杜滿萊 戶崎圭太 雷景勳 莫雅 鄭朗升 拉哥 加上騎師榜排名最高兩位(暫時係潘頓同炒飯哥)同最好成績華將(暫時係梁家俊)

附件

引用:
原帖由 鴻略 於 2016-11-16 04:17 PM 發表 查看引用來源

軍事出擊可能老退但有得博,東方快車目前跑出十足水準恐怕也難入位,雷神自然推庄
仲要係全場最賺磅

引用:
原帖由 鴻略 於 2016-11-16 04:01 PM 發表 查看引用來源

當年4歲對6歲,今日近7歲對近9歲,問題不大

我反而奇怪大摩沒有叫雷神騎喜蓮歡星,後者由誰執韁?貝湯美?
喜蓮歡星無論預賽定正賽相信都機會不大, 用貝湯美機會高, 相信周日大部份馬會比佢騎

引用:
原帖由 鴻略 於 2016-11-16 04:17 PM 發表 查看引用來源

雷神係咪仍然在等日本仔比馬佢跑,  跑大賽都唔爭取去騎大摩和告仔既馬?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆