上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-15 18:06 發表

咁都幾好呀~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
番到家  上一上 :smile_38:
我依家真係好q悶...下星期先有part-time返...街又去唔到咁多...
搵d嘢搞下當同大家玩下小遊戲咁囉......

剛才條Q女試我
好彩裝了珊瑚蟲沒中計
還主動撩我網戀~:smile_40:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-15 06:02 PM 發表

提示...提示...謎面一定set得好深好深...:smile_30: :smile_30:
玩遊戲都可以~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-15 06:19 PM 發表

我依家真係好q悶...下星期先有part-time返...街又去唔到咁多...
為甚麼不到處去玩玩~~~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-15 07:50 PM 發表
剛才條Q女試我
好彩裝了珊瑚蟲沒中計
還主動撩我網戀~:smile_40:
我有條Q女開兩個Q來試我~~~~~~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-15 20:12 發表

為甚麼不到處去玩玩~~~~~~:smile_30: :smile_30:
來左melbourne岩岩兩個月...要去玩的地方要去探的人都去晒咁滯...
上星期仲一條冷去sydney流浪...四維去朋友屋企打躉...死未!!

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-15 08:15 PM 發表 我有條Q女開兩個Q來試我~~~~~~:smile_39: :smile_39:
就係囉~當我傻架:smile_27:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-15 08:23 PM 發表

來左melbourne岩岩兩個月...要去玩的地方要去探的人都去晒咁滯...
上星期仲一條冷去sydney流浪...四維去朋友屋企打躉...死未!!
過去NEW ZEALAND那邊玩玩﹐風景好美的~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-15 09:13 PM 發表
就係囉~當我傻架:smile_27:
dQQ女有時就系傻的﹐用珊瑚蟲看到IP一樣﹐都會小心說話啦。:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-15 18:19 發表

玩遊戲好呀~~~等妳 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆