上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.2k

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 10:19 PM 發表 查看引用來源

本想幫個新技師做call鐘,個技師無看微信。就過去輪牌。個19男主任就蝦9我。給我#7,#30,#96。#7,#30早就試過。#96低指唔想試。我一向都喜歡3X技師。就直接叫19主任安排。之前30,33,36,39都試了。當然今天試新來的 ...
3X 技師正,真食家也!

iphoneX,都系正野呀!所以3X都唔差
引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-15 12:43 AM 發表 查看引用來源

3X 技師正,真食家也!

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 10:40 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 chukikwong 於 2017-11-14 10:36 PM 發表 查看引用來源

推晒索既比你仲話人19? [/quote

大堂經理比#77和#26。還是相熟知口味。
some people said 77 provides high index...and 26 is call queen

#7和#66都休長假。如果不介意指數低。只想足鐘,按摩好,可以約年齡20頭的#59或20中的#35。早班高指就#26,#29,#30.#33,#56,#77。(77未約,其它都約過,無上路都有下路)。純粹個人這幾個月分享。

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-11-14 05:54 PM 發表 查看引用來源

靚女,micro ball. index 060.純正廣東話
哇,  5 仔上下路都0, 唉

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 06:31 PM 發表 查看引用來源
技師報告就唔出。太多25了。剛才找真珍按完頭。關外又高的美容技師是616。
CHING. 試咗最好出個簡評啦. 等其他CHING有得參考下. 我最近出報告就分--高, 中, 低就算. 其他唔講.

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-11-15 11:08 AM 發表 查看引用來源

CHING. 試咗最好出個簡評啦. 等其他CHING有得參考下. 我最近出報告就分--高, 中, 低就算. 其他唔講.
昨天兩個選擇,新來2個#51,#35。#51第一天上班就說唔做。所以輪牌#35。本身是美容師加起機,服務態度好。如果喜歡年輕顏值指數高,可以選擇其它技師。昨天第1次約.怕會偷鐘。我會再約試一下佢落油推背。昨天落油推前列線都好舒服。個電話無響,整個服務時間100分鐘,係我叫佢下鐘。我就唔怕25,看我帖就知真假。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-15 12:22 PM 發表 查看引用來源

昨天兩個選擇,新來2個#51,#35。#51第一天上班就說唔做。所以輪牌#35。本身是美容師加起機,服務態度好。如果喜歡年輕顏值指數高,可以選擇其它技師。昨天第1次約.怕會偷鐘。我會再約試一下佢落油推背。昨天落油推前 ...
呢個場會推前列線咁好, 真係好爽, 推完特別HIGH

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-15 12:22 PM 發表 查看引用來源

昨天兩個選擇,新來2個#51,#35。#51第一天上班就說唔做。所以輪牌#35。本身是美容師加起機,服務態度好。如果喜歡年輕顏值指數高,可以選擇其它技師。昨天第1次約.怕會偷鐘。我會再約試一下佢落油推背。昨天落油推前 ...
a bit confused....you did 美容 or tried 35? :smile_41:

有冇師兄試過#77? 睇相頭唔錯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆