上一頁下一頁
發新話題

回想~和初戀男友第一次(新相P.1)

收藏  |  訂閱
1.7k  193.6k

身才好正呀 應有既都有~而家有男朋友未?

引用:
原帖由 KCace 於 2014-9-21 02:23 PM 發表 查看引用來源
身才好正呀 應有既都有~而家有男朋友未?
嘿嘿嘿~~~唔知呢~~~(╯з╰)

:smile_47: 唔知

引用:
原帖由 Hugo6699 於 2014-9-21 02:20 PM 發表 查看引用來源
其實你身材好正呀,著貼身的連身裙顯得你身材線條好Fit!唔介意同你舉旗敬禮嗎?
嘿嘿嘿嘿~~~我有著過打底螢光黃貼身背心加黑色爸爸加短褲,出面加件短既cardigan.我既女仔fd話我甘著似想出去溝仔。。。(╯з╰)

引用:
原帖由 Hugo6699 於 2014-9-21 02:20 PM 發表 查看引用來源
其實你身材好正呀,著貼身的連身裙顯得你身材線條好Fit!唔介意同你舉旗敬禮嗎?
嘿~~~其實我個樣都唔係好差既~~

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-21 02:33 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿嘿嘿~~~我有著過打底螢光黃貼身背心加黑色爸爸加短褲,出面加件短既cardigan.我既女仔fd話我甘著似想出去溝仔。。。(╯з╰)

有無相睇下先
引用:
原帖由  於 2014-9-21 02:35 PM 發表 查看引用來源

嘿~~~其實我個樣都唔係好差既~~

你咁講~大家好有興趣嫁WO

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-21 02:33 PM 發表 查看引用來源

佢地jealous 您?

冇出去游水咩

哇!正哦!短褲如果緊身包住恥骨整體會更加完美
引用:

引用:
原帖由 Hugo6699 於 2014-9-21 02:58 PM 發表 查看引用來源
哇!正哦!短褲如果緊身包住恥骨整體會更加完美
我只會著鬆身低腰短牛仔褲~~~~有對比大比果個位望落至會瘦~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆