上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.5k

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-15 10:55 AM 發表 查看引用來源
我有試過。。。係可以不停咁係網上傾計。。。日以繼夜。。。。。:smile_40:

我都有試過 見佢無ON9 就會心掛掛

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-15 11:29 AM 發表 查看引用來源
呢個係我係網上識既第一個男人,哈哈,係有d沈迷。不過我醒番好耐了。我地而家間唔中都有聯絡下。。。
而家我唔想再有心痛既感覺,我怕比人呃呀。所以唔會再咁上心。。:smile_o06:

http://i.188channel.com/d ...
上唔上心其實真係可以由你控制咩?我做咗幾十年人我真係唔夠膽咁肯定咁講

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-15 11:16 AM 發表 查看引用來源
我和先生在十多年前在網上認識,當年網络世界冇依家咁複雜

一些感情豐富,內心寂寞,自制能力不好(好似我咁), 係好容易沉迷係網络戀愛,個種每朝起身即刻要上網嘅行為其實有d過火,但又控制吾到自己 ...
乜網上真係有情緣,都幾寫實,還以為網上冇真感情添
咁妳或妳老公怕唔怕妳又係網上搞搞震?

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-15 11:46 AM 發表 查看引用來源

其實我算唔算係成日都明知山有虎,偏向虎中行既人呢?
啲人成日話網上無真愛,偏偏我所有女人都係網上識,得一個ex唔係。。。
啲人成日話大陸女人點點點,我偏要娶個返屋企。

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-15 11:46 AM 發表 查看引用來源

其實要搞搞震 邊會有得驚呀 ?
要搞 點都防唔到..

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-15 11:29 AM 發表 查看引用來源
呢個係我係網上識既第一個男人,哈哈,係有d沈迷。不過我醒番好耐了。我地而家間唔中都有聯絡下。。。
而家我唔想再有心痛既感覺,我怕比人呃呀。所以唔會再咁上心。。:smile_o06:

http://i.188channel.com/d ...
醒番咪好law,當一個人墜入情網,那種火燒心頭係無藥可醫,被愛情沖昏了頭的種種生理現象,好難自拔
避免投入過多情感,有的人就可能要不停更換對象,以享受戀愛過程為最大的樂趣.

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

其實我算唔算係成日都明知山有虎,偏向虎中行既人呢?
啲人成日話網上無真愛,偏偏我所有女人都係網上識,得一個ex唔係。。。
啲人成日話大陸女人點點點,我偏要娶個返屋企。

http://i1.hk/d ...
你係好性,性格個性

引用:
原帖由 tatacaca 於 2012-12-15 11:43 發表 查看引用來源上唔上心其實真係可以由你控制咩?我做咗幾十年人我真係唔夠膽咁肯定咁講
我都知上唔上心好難控制,我只會好選擇咁去揀囉。。。我慶幸我揀到對我好既人囉!:smile_o05:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-15 11:50 發表 查看引用來源醒番咪好law,當一個人墜入情網,那種火燒心頭係無藥可醫,被愛情沖昏了頭的種種生理現象,好難自拔避免投入過多情感,有的人就可能要不停更換對象,以享受戀愛過程為最大的樂趣.
最近先有個朋友仔咁話我。。。。:smile_39:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-15 11:50 AM 發表 查看引用來源醒番咪好law,當一個人墜入情網,那種火燒心頭係無藥可醫,被愛情沖昏了頭的種種生理現象,好難自拔避免投入過多情感,有的人就可能要不停更換對象,以享受戀愛過程為最大的樂趣.
樓主,午安好!你講得好岩,愛一個人既時候梗係冇理智,好正常喎!控制吾到架!痛過之後清醒左,真係會不斷去搵其他人去填補,但其實係只係想尋回失去已久既感覺!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆