上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.1k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-9-1 12:19 PM 發表 查看引用來源
正確D講,我地到依家都只係買賣!雖然佢好努力去扮愛我,但一D都唔感動!

真愛有時仲煩:smile_19: :smile_42:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-9-1 12:19 PM 發表 查看引用來源
正確D講,我地到依家都只係買賣!雖然佢好努力去扮愛我,但一D都唔感動!

買個件新玩具玩囉~~

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-1 12:19 PM 發表 查看引用來源

偽警 = > or < 工安???

:smile_44::smile_44::smile_44:
都話左係賣飛,你又點撚樣?發生咩樹?

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-1 12:25 PM 發表

舞警
1. > 工安 ,即係舞境。

2. < 工安,即係寶安仔。

:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-9-1 12:23 PM 發表

我喺主場館負責賣飛呀!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
Yellow Bull 搵 5 小啦:smile_30::smile_30:!!!:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-9-1 12:21 PM 發表 查看引用來源

里真係公安泥 食左人地小三:smile_47: :smile_47:
個小三好撚有貨架,又大波,又白淨,功夫又好!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-9-1 12:23 PM 發表

我喺主場館負責賣飛呀!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
Yellow Bull 搵 5 小啦!!!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-9-1 12:29 PM 發表 查看引用來源

個小三好撚有貨架,又大波,又白淨,功夫又好!
做狼狗:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-9-1 11:15 AM 發表 查看引用來源

佢重末知道我想走! 我剛把電話咭掉了!

愛一個人同唔愛一個人,都找到借口比自己,但沒有對与錯

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-1 12:28 PM 發表 查看引用來源

Yellow Bull 搵 5 小啦:smile_30::smile_30:!!!:smile_44::smile_44::smile_44:
犯法野我唔做架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆