上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.9k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-6 03:42 PM 發表 查看引用來源

院長Y好似對支太陽油好不滿,努力呀,條魚煎左咁隱耐,糸時候開大火,用油炸啦

佢本來上星期就係想食魚..点知哽骨:smile_o16: 你說得對.用油炸係最块食到..炸到連骨刀可食埋:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-6 03:56 PM 發表 查看引用來源

佢本來上星期就係想食魚..点知哽骨:smile_o16: 你說得對.用油炸係最块食到..炸到連骨刀可食埋:smile_o01:
要扮清高就係咁架啦,到時真係想上,條女就話:個個男人都係咁:')

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-9-6 04:43 PM 發表 查看引用來源

要扮清高就係咁架啦,到時真係想上,條女就話:個個男人都係咁:')
禾就會同條女講.男人不壞.女人不愛:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-6 04:49 PM 發表 查看引用來源

禾就會同條女講.男人不壞.女人不愛:smile_o01:
更正你嘅講法~~係男人唔壞.女人唔唉:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-6 05:12 PM 發表 查看引用來源

更正你嘅講法~~係男人唔壞.女人唔唉:smile_o01:
有乜分別

引用:
原帖由 好命 於 2010-9-6 12:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_22: 重色輕馬 :smile_34:
其實我重馬輕色就真,揾女24hrs都可以...馬仔只有每週兩次:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-6 01:25 PM 發表 查看引用來源

經濟封鎖佢 :smile_o12::smile_o12:
企衭頭唔肯鬆...冇理由我要接濟佢,我會扮CooL對佢:smile_42:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-9-6 01:33 PM 發表 查看引用來源

沉區真係臥虎藏龍:smile_o12:
咁算唔算洩漏國家機密?
我唔係卧虎...係餓虎先真:smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-6 02:16 PM 發表 查看引用來源

邊個打比對方先就=輸家

我會唔會先輸呢?  我會頂住:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-6 02:18 PM 發表 查看引用來源

一齊5打就一齊輸:smile_30:
輸家點都係我...輸時間 and 蚊尼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆