上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-7 01:05 PM 發表 查看引用來源

我吾係度,你一時又話我坐15日,一時又話我不舉,你不如話我死左一了百了:smile_45:
我唔怕你會發怒,因你明白我是跟你開玩笑......但我感覺你己沒有了慾火就真:smile_o16:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-7 01:13 PM 發表 查看引用來源

唔巧貢啦.......大家都係講下笑........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
哈哈...

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-7 01:28 PM 發表 查看引用來源
我唔怕你會發怒,因你明白我是跟你開玩笑......但我感覺你己沒有了慾火就真:smile_o16:
哈哈...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-7 01:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈...
唔好咁行貨好唔好?!:smile_o14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-7 01:05 PM 發表 查看引用來源

我吾係度,你一時又話我坐15日,一時又話我不舉,你不如話我死左一了百了:smile_45:
你條女真係:smile_39: ..幾時換畫. 你鍾意英國:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-7 01:52 PM 發表 查看引用來源
唔好咁行貨好唔好?!:smile_o14:
你食厭左飯盒:smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-7 01:55 PM 發表 查看引用來源

你條女真係:smile_39: ..幾時換畫. 你鍾意英國:smile_41:
自從bb變心後,我已經同佢離婚,另結新歡了,你知吾知呢個係邊個,係咪好靚女呀:smile_o06:

自小睇英超,主觀願望:smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-7 02:12 PM 發表 查看引用來源

自從bb變心後,我已經同佢離婚,另結新歡了,你知吾知呢個係邊個,係咪好靚女呀:smile_o06:

自小睇英超,主觀願望:smile_o03:
上次個好d:smile_15: ....uk睇佢踢熱身賽..吳得:smile_39: 最多8强:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-7 12:27 PM 發表 查看引用來源
新目標給我勸說在本月15號不去酒吧上班了,  你有小朋友??
禾芧呀,想搵件生個私生子

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-7 03:02 PM 發表

禾芧呀,想搵件生個私生子

我前妻既姊夫......就係借肚生子.......生左出黎.......條女唔想俾番......卒之駛多好多.........先攞得番...........:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆