上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-30 02:02 發表 查看引用來源

岩岩想訓妳就返

我都差不多訓啦~~同我傾多陣就訓啦~~好冇呢 ?
我有覆番哂你d message呀~ 哈哈

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:00 發表 查看引用來源
我番黎啦~~又係追post時間~~大家快d埋黎睇,埋黎揀啦~~
啟天 啟天哥~~你番黎啦~? 咩水象、火象星座...我唔識呀~~>.<"..
啟天 睇路睇車都一定睇..人就唔使啦~ 出街已經夠多人望架啦...唉~ 哈哈~
啟天 煩緊d咩呀?? 講黎聽下~ ..但係你又搵..我又搵..咁不如... ...
啟天 個個人都會"自我保護"架啦~ 唔好太迷信啦~ 哈哈~
啟天 巨蟹..同..天蠍..
啟天 咁樣會有好多人體殘肢...寄黎寄去架喎~ 哈哈~
***啟天哥~~ 你好好呀~ 你真係每一個都覆番我~ 我好感動呀~~ +分+分~^^

p.63
啟天 啟天哥~似乎對星座好有研究咁喎~~~..

我中六七既時候研究過星座架
  不過好多都唔記得喇
  星座有四種基本性質,火水風土
  巨蟹雙魚天蠍都係水性星座
  除左基本屬性仲分四季,主導,從屬,
  好多野架

唔睇人咪會撞人囉我就一定睇人特別係靚人
  又煩工作啦,煩冇人要囉
  巨蟹同天蠍自我保護方式唔同架,而且我唔迷信唔好誤會

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:04 發表 查看引用來源
sorry...個PM inbox爆左...一個都睇唔到...
有冇人知點樣攪呀 ?
如果唔得,我就唯有一次delete哂啦...

****大家pm留低要留既野..就得啦..唔好再打一大段字 or send幾次啦~  

導出短消息
  SAVE低所有PM入自己電腦
  記得SAVE之後DELETE就OK

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:05 發表 查看引用來源

我都差不多訓啦~~同我傾多陣就訓啦~~好冇呢 ?
我有覆番哂你d message呀~ 哈哈

冇問題~響度傾定MSN呀?

啟天 好複雜呀 ! 工作、感情..係人都係煩呢d...
導出呀??? 轉頭試下先~
你有私人野咪mXn囉~~冇咪呢度囉~~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:00 AM 發表 查看引用來源
我番黎啦~~又係追post時間~~大家快d埋黎睇,埋黎揀啦~~

p.60
german_wm 哈哈~去pacific coffee買左野飲呀~傻~
pingmanPG 咩冇得頂呀 ? 哈哈

p.61
analysthinker hello~搵你 ? 哈哈~~可能啦~~
german_wm you ...
等得妳好苦啊:')

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:24 發表 查看引用來源
啟天 好複雜呀 ! 工作、感情..係人都係煩呢d...
導出呀??? 轉頭試下先~
你有私人野咪mXn囉~~冇咪呢度囉~~

PM左妳唔知妳收唔收到
  妳平時都咁夜訓?

入一入黎先~~~~~~~~~~~

nice to meet you
msn:[email protected]

唔該 你地果d PM 淨係hi 就唔好send啦!~
仲有 淨係留電話果d..我一定唔會理+覆..

我最後講多一次 PM : 直接留低要留既野(m n)果d就得啦 ~
唔好再作文啦~~ 水蛇春咁長~~點睇呀 ??

真係火滾 !!
~:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆