上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 10:34 PM 發表 查看引用來源

冇錯~~:smile_o12:
而家好少女仔仲整野食比人食架...........~~
以前成日食到一個同事整O既甜品.. 都會好開心...
佢見我食得咁開心.. 佢比我更開心.. :smile_30: :smile_30: :smile_30:
係呀, 所以你有呢個心, 我真係覺得夠呢, 食既人係會FEEL到嫁, 味道對我來講都係其次, 好似識朋友感, 都係一樣^^

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

應該會
昨日你有無去嫁?感?:smile_o13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

冇錯~~ 休息完一排~~
我減肥團火又番黎LA~~ :smile_o02:
HEHE, 係呀^^一齊加油呀^^:smile_o12:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 10:43 PM 發表 查看引用來源

昨日你有無去嫁?感?:smile_o13:
昨日我無呀:smile_13:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 10:45 PM 發表 查看引用來源

昨日我無呀:smile_13:
係呀, 哈哈, 做咩唔去既?有野做呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 10:47 PM 發表 查看引用來源

係呀, 哈哈, 做咩唔去既?有野做呀?:smile_o01:
佢唔知去左邊度wet黎...:smile_o01:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 22:19 發表 查看引用來源

咁你 2 個咪有得二人世界~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
冇錯:smile_o05:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 10:39 PM 發表 查看引用來源

我O既手勢唔係人人有機會試個WO~~ :smile_o11:
我都想試呀^^

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 22:20 發表 查看引用來源

點失敗法!?
人地食唔食得出先... :smile_o01:
有唔同意見啦~
甜d, 冇咁甜, 苦d, 芝士味勁, 冇咩芝士味
d意見岩岩好係反轉:smile_o01:
不過其實係我未fa好d cream就整:smile_o11:
我自己就食到好似食cream咁囉, 個口感唔多好:smile_o03:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 22:21 發表 查看引用來源

可能真係有事掛佢地, 我就今朝起身頭痛到死, 加上肚ALL呢,
所以無晒力無去呢, 不過8/9一定到,
肚痾:smile_o14:
我地好似個個都冇事bo:smile_13:
應該唔關我事嘛:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆