上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 14:16 發表 查看引用來源
入咗房嘗試同老婆傾吓係唔係唔應該迫佢啊嫲入醫院,老婆同啊嫲嘈完心情有啲滾動,好堅決咁一定要即刻換衫出去。。。

我呢個時候走去偷影佢,後果只會有2個可能性。。。
1,死 ...
你老婆身材仲係好正呀!

謝謝師兄以命取相🙏

回覆 9419# 最錫我老婆 的帖子

亞嫂对波比以前大好多。

仲諗住師兄已經完成任務 (影左人妻正面全裸) , 呢度會沉靜一排
估唔到你會影番老婆
咁耐無見, 你老婆都好正, 大波大蘿

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 13:49 發表 查看引用來源
好多師兄問我同老婆都仲係住埋同一間屋,點解會冇機會影到佢相?都係嗰句,當兩公婆疏遠咗,感情差咗,好多親蜜嘅行為就會少咗。大家有咗隔膜就好似對大家介心都多咗咁。以前喺大家面前換衫都覺得好自然,宜家我老婆換件衫都要刪 ...
睇嚟你要走前一步去修補條花痕,唔好將花痕變做裂痕。裂痕一出現就好難搞!

我入房諗住勸老婆,不如唔好逼佢阿媽嫲,又用打風嚟做藉口。同佢講話邊打風走去入醫院?晏啲仲可能會把8號波,入入乜撚嘢醫院?

老婆可能太擔心佢阿嫲,都擔心咗好多日,所以有啲精神緊張。醒唔起,出邊打緊風,到我講起佢先開始有少少動搖。

我就再同佢講話真係好大機會打8號波,等我check吓天氣同check埋醫院嘅等候時間,就攞部電話出嚟。。。

老婆婆完全信晒我,叫我check咗先決定。喺我check緊嘅期間,佢繼續換衫。。。

竟然終於俾我影到呢幾張相。。。
最後我哋終於都冇去到,所以我就有時間上嚟出呢個post。由我老婆有咗,到生埋仔,呢幾年都不斷有師兄追問我老婆婆嘅近況,身材有冇變?對波又係咩樣?

無奈就係呢幾年都冇機會影到,係一次都冇。但係今日,終於俾我影到我老婆生完仔之後嘅全裸上身俾大家睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 16:53 發表 查看引用來源
我入房諗住勸老婆,不如唔好逼佢阿媽嫲,又用打風嚟做藉口。同佢講話邊打風走去入醫院?晏啲仲可能會把8號波,入入乜撚嘢醫院?

老婆可能太擔心佢阿嫲,都擔心咗好多日,所以有啲精神緊張。醒唔起,出邊打緊風,到我講起佢先開始有少 ...
對波仲係咁大咁挺,係乳頭深色咗,不過生完係咁!仲係好有吸引力!多謝師兄冒死嘅奉獻!🙏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-9-5 16:53 發表 查看引用來源

老婆可能太擔心佢阿嫲,都擔心咗好多日,所以有啲精神緊張。醒唔起,出邊打緊風,到我講起佢先開始有少 ...
對波咁大 見到就想揸落去

回覆 9426# 最錫我老婆 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻💯💯辛苦晒😅師兄!
好有吸引力!✌🏻🤩🤩

引用:

谢谢分享! 好白好大哦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆