上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 23) 27/6 小欖bbq 團

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 18:03 發表 查看引用來源
玩來玩去都係女人囉:smile_o01: :smile_o01:
呢個係其一:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:02 PM 發表 查看引用來源
我係中國人呀...........
但係整黎做乜喎:smile_o10: :smile_o10:
同我上珠海渣車!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 TKT吳卓羲 於 2009-6-17 06:04 PM 發表 查看引用來源
呢個係其一:smile_30:
我無玩成10年喇:smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:04 PM 發表 查看引用來源
一定要喇..............
有無興趣bbq呀????
yy,你會去bbq麻???

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:03 PM 發表 查看引用來源
玩來玩去都係女人囉:smile_o01: :smile_o01:
唔止架!!行下山又得!!釣下魚又得!!幾健康架!!

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:04 PM 發表 查看引用來源

同我上珠海渣車!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔渣車得唔得呀:smile_o01:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:05 PM 發表 查看引用來源

yy,你會去bbq麻???
我睇你囉...............
不過你咁忙????

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:05 PM 發表 查看引用來源
唔渣車得唔得呀:smile_o01:
點解呀?! 你有車牌架.. 唔係咩?!~~

講開車... 我訂左好耐架新車終於到了啦!! 好開心

引用:
原帖由 笨魔鬼 於 2009-6-17 06:05 PM 發表 查看引用來源

唔止架!!行下山又得!!釣下魚又得!!幾健康架!!
我而家都算健康既:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:06 PM 發表 查看引用來源
我睇你囉...............
不過你咁忙????
我27號已經約哂d fds 去中環soho食飯!!~~
仲要係1個月前約的!!!!~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆