上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 >>第2回

收藏  |  訂閱
1.5k  33.1k

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-16 04:53 AM 發表 查看引用來源

你飲左酒呀?定食左糖呀? :smile_40:
我兩樣都有......仲 hi 左可樂添.............:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 左倫住李 於 2009-6-16 04:53 AM 發表 查看引用來源
叫佢呷蕉啦~~呢d仔死10個當5傷~:smile_o16:

不過你都唔駛睇佢睇得咁重要,你仲後生無謂浪費時間o係呢d人身上
咁佢不嬲都好多女性朋友嘅

我同佢5年啦,唔想咁兒戲分手,就算佢真係要飛我,我都想佢講清楚:smile_13:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-16 04:53 AM 發表 查看引用來源

訓唔着呀........好....飲杯.....:smile_30:
你又飲完黎牙~好~隊冧你先:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-16 04:55 AM 發表 查看引用來源

我兩樣都有......仲 hi 左可樂添.............:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你成日都飲酒GA?:smile_41:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-6-16 04:55 AM 發表 查看引用來源
你又飲完黎牙~好~隊冧你先:smile_o01: :smile_o01:
好....我猜你先.......10......15.......妳飲.....:smile_30:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-16 04:55 AM 發表 查看引用來源

咁佢不嬲都好多女性朋友嘅

我同佢5年啦,唔想咁兒戲分手,就算佢真係要飛我,我都想佢講清楚:smile_13:
唔需要啦~愈要搞清楚~就愈會hurt到自己~當鬼掩眼算啦~
女仔呢d唔甘心同執著往往令到自己損手爛腳~但又畀左唔少chance我地男仔去慢慢玩~

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-16 04:59 AM 發表 查看引用來源

好....我猜你先.......10......15.......妳飲.....:smile_30:
:smile_o04: 我都冇出過又點中15呀:smile_o08:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-16 04:56 AM 發表 查看引用來源

你成日都飲酒GA?:smile_41:
咩事咁問呢.....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 左倫住李 於 2009-6-16 05:00 AM 發表 查看引用來源
唔需要啦~愈要搞清楚~就愈會hurt到自己~當鬼掩眼算啦~
女仔呢d唔甘心同執著往往令到自己損手爛腳~但又畀左唔少chance我地男仔去慢慢玩~
點解個個都咁講嘅:smile_27:

搞清搞楚唔好咩,起碼我知自己衰咩嘛:smile_13:

多少春秋風雨改 多少崎嶇不變愛
多少唏噓的你在人海.............................丫丫丫.............

是緣是情是童真 還是意外
 有淚有罪有付出 還有忍耐
:smile_34: :smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆