上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【217】請大家祝福晴晴1/6生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-30 02:45 PM 發表 查看引用來源
自宮表演:smile_o06:
:smile_o04: 係咩黎架!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-5-30 02:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 開足7日~做到死呀!
:smile_24: 妹妹有事呀~你有冇搵佢?
佢應該唔方便聽電話.
唔使太擔心佢,我地支持佢同為佢祈禱.
佢咁乖,佢好快會好返o架.:smile_40:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-5-30 02:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 如果妹妹冇事~唔好話食飯呀!咩都得啦~:smile_o05:
佢知你地好錫佢o架.幫佢睇鋪,已經係最好嘅報到喇.:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-5-30 02:56 PM 發表 查看引用來源

佢應該唔方便聽電話.
唔使太擔心佢,我地支持佢同為佢祈禱.
佢咁乖,佢好快會好返o架.:smile_40:
:smile_o06: 一定會既~我都要好誠心為妹妹祈禱!

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-5-30 02:58 PM 發表 查看引用來源

佢知你地好錫佢o架.幫佢睇鋪,已經係最好嘅報到喇.:smile_40:
:smile_o06: 我地會做好佢!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-5-30 02:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 一定會既~我都要好誠心為妹妹祈禱!
因為佢仲有好多野要做.
包括開一個樂園去照顧被遺棄的小狗呀.
所以好快好返,唔使擔心.:smile_40:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-5-30 03:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 我地會做好佢!
靠你地喇.:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-5-30 03:01 PM 發表 查看引用來源

因為佢仲有好多野要做.
包括開一個樂園去照顧被遺棄的小狗呀.
所以好快好返,唔使擔心.:smile_40:
:smile_o06: 真係架~

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-5-30 03:01 PM 發表 查看引用來源

靠你地喇.:smile_40:
:smile_o06: 你都返黎支持~

引用:
原帖由 628kk 於 2009-5-30 03:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 真係架~
佢係想咁!:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆