上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.1k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-27 11:27 PM 發表

多謝費Sir,
有空就過來一齊飲柸呀:smile_15:  
29晚响香港切蛋糕,30咀咀又改左灣灣切
大把雞會,2,5有時間就會去主場揾你:smile_15:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-28 10:15 AM 發表

我仲未請教你...邊學得識啊:smile_34: :smile_34:
我都係跟D C兄學!!!!:smile_13:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-28 10:20 AM 發表

我都係跟D C兄學!!!!:smile_13:  
甘係上面要點搞部腦先可以上到D台:smile_14:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-8-28 10:19 AM 發表

29晚响香港切蛋糕,30咀咀又改左灣灣切
大把雞會,2,5有時間就會去主場揾你:smile_15:  
我29,30都在灣灣切蛋糕!!!
你30Call我一齊飲柸喇:smile_15:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-28 10:24 發表
甘係上面要點搞部腦先可以上到D台:smile_14:
用火狐加洋蔥頭(要裝入電腦,copyboy有精華帖提供)

用無界(要download 一個 exe.file, 唔駛裝)

www.51proxy.com 唔駛裝, 直接上網用. 下次去發問區問啦

藍毛, 如有其他提供請說. 因為我都好想搵一個最好最快嘅代理server.

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-28 10:41 AM 發表

用無界(要download 一個 exe.file, 唔駛裝)

www.51proxy.com 唔駛裝, 直接上網用. 下次去發問區問啦

藍毛, 如有其他提供請說. 因為我都好想搵 ...
你隻衰野知唔少野喎.......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-28 10:46 發表
你隻衰野知唔少野喎.......:smile_30: :smile_30:
你唔問我唧 :smile_35: :smile_35: 識少少邊敢扮代表 :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-28 10:41 AM 發表

藍毛, 如有其他提供請說. 因為我都好想搵 ...
我用無界多,
有時用
www.51proxy.com:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-28 10:47 AM 發表

你唔問我唧 :smile_35: :smile_35: 識少少邊敢扮代表 :smile_42: :smile_42:
你都唔講你識,邊敢勞煩你啊:smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-28 10:52 發表
我用無界多,
有時用www.51proxy.com:smile_04: :smile_04:
無界8.9同9.0成日死, 而家9.1好似好啲. 無界一死就轉用51proxy

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆