上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:38 AM 發表

早D比佢走,話唔定佢有下轉嘛!無謂左人搵食
標哥即係標哥, 真大方!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 10:09 PM 發表

光豬k 有興趣,
都係果句, 咩都要試下。
有人搞, 我一定去。
copy, 等你呀。:smile_30:
消費幾貴,以前系澳門飲台式花酒,同d朋友玩過,即是光豬k前身,無乜特別,只不過多幾件裸女任揸任摸,相對就要加成本,唔系咁多人願意付出,不過未玩過,一試無妨,我無問題,可以同你地去玩翻次的。

引用:
原帖由 bapeape2046 於 2008-6-16 10:11 PM 發表
想問幾點出發:smile_41:
你問週六?
咪講左下午3點,深記火車站!

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 10:09 PM 發表

光豬k 有興趣,
都係果句, 咩都要試下。
有人搞, 我一定去。
copy, 等你呀。:smile_30:
Coke, will you go again this week?

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 10:21 PM 發表

Coke, will you go again this week?
你咁勁,又翻飛!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 10:28 PM 發表

你咁勁,又翻飛!:smile_30:
你講珠海呀?
未呀, 可能明天 la... but heavy rain again

今次應該會跟你去呀 ...偶像...
到時pm你作實..ok

引用:
原帖由 man778899 於 2008-6-16 10:41 PM 發表
今次應該會跟你去呀 ...偶像...
到時pm你作實..ok
OK,等你!:smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 10:31 PM 發表

你講珠海呀?
未呀, 可能明天 la... but heavy rain again
你係唔係果位剩係同我一齊揀女果位ching呀

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 10:42 PM 發表

OK,等你!:smile_30:
你咁快就有fans
睇黎遲下可以開fans club:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆