上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.9k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-6 04:48 PM 發表

單挑喎,玩緊討論區規例啊:smile_38: 算,罰酒,蝕死姐夫
對得醉你, 又有咩所謂wo

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-6 04:51 PM 發表

深喉:smile_47: :smile_47:
I like it......

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-6 04:48 PM 發表

單挑喎,玩緊討論區規例啊:smile_38: 算,罰酒,蝕死姐夫
一就可以嗌兩個, 駁咀, 獎多杯, 蝕死姐夫

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-6-6 04:55 PM 發表

I like it......
未温書,唔見十二少,不過pm咗佢未覆

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-6 05:03 PM 發表

一就可以嗌兩個, 駁咀, 獎多杯, 蝕死姐夫
搭 o爺 又點計呀?:smile_38:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-6 05:07 PM 發表

你又想飲,獎两杯,姐夫食水好深啊:smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-6 05:07 PM 發表

搭骰搖過, 搭3粒就大獲囉(打橫打直都計), 換骰換鐘飲人頭酒.
老費聽晚你試吓, 肯定蝕死姐夫~:smile_30:

回覆 934# 的帖子

啱啱先得閒炸,睇左 pm 啦,龍兄又放飛機:smile_39: 不過做野要緊,下次先啦

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-6 05:31 PM 發表

搭骰搖過, 搭3粒就大獲囉(打橫打直都計), 換骰換鐘飲人頭酒.
咪好噤計:smile_42:

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-6 05:31 PM 發表

有d 咁既規矩架............
我淨係知重搖唔可以3次, 唔係就罰酒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆