上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 11:49 PM 發表 查看引用來源

但凡係上市公司有關既馬主, 一定有大把馬主們拉頭馬. 因為有內幕料爆容易揾錢多過係馬場. 因為投資股票易賺過賭馬, 股票容易吸引人們落搭, 衰極都有張草紙在手, 賭馬不同, 唔中就連渣都無. 係賭馬高手才能 ...
今日可能由蝦王帶領一路熱落去!隻威利我其實好中意!6倍已反應机会甚高!
因為佢兩勝千八先咁好分!老祖都有架!

凡事切勿貪取,宜存忠厚,處世信義為本,守份安命,自得佳遇也。「威信利慾要分明、內心要充滿廉潔的熱流」

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-18 11:53 PM 發表 查看引用來源

今日可能由蝦王帶領一路熱落去!隻威利我其實好中意!6倍已反應机会甚高!
因為佢兩勝千八先咁好分!老祖都有架!

凡事切勿貪取,宜存忠厚,處世信義為本,守份安命,自得佳遇也。「威信利慾要分明、內心要充滿 ...
呢隻馬老細還不是股壇大殺手, 退休嚴都係跟呢幫友揾食. 不過今日拉頭馬就無佢份.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-19 12:09 AM 發表 查看引用來源

呢隻馬老細還不是股壇大殺手, 退休嚴都係跟呢幫友揾食. 不過今日拉頭馬就無佢份.
退休嚴收衫隻理想回報有無得拉頭馬呢:071:

去小个便、買左兩分鐘收$:096:

再買左4分鐘又收$:071::071::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-19 06:06 AM 發表 查看引用來源
再買左4分鐘又收$:071::071::096:

比買條仆街仔既獨贏重好分.

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-19 12:29 AM 發表 查看引用來源

退休嚴收衫隻理想回報有無得拉頭馬呢:071:
退休仔同律師戴留位費交得太過少, 應要交多一些才有頭馬見面. 要贏都要問吓大叔佢肯唔肯讓一讓, 就算肯讓, 都要問過王氏同鄉會王老頭肯唔肯讓一讓, 應采佢就儍.

隻小巨人條仆街仔輸左馬迷1千8百萬獨贏, 都唔知要等到幾時才可以還.

下季联賽又試下飢民買波:085::096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-19 07:22 AM 發表 查看引用來源
隻小巨人條仆街仔輸左馬迷1千8百萬獨贏, 都唔知要等到幾時才可以還.
師兄其實我唔明雖然小巨人係勁。
但係點解獅子聰都可以連贏4-5口都比佢爆到17:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆