上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.6k

引用:
原帖由 leglover 於 2018-6-8 12:44 PM 發表 查看引用來源

二樓呢個星期我淨糸見個2個肥C9窄喎!
唔止兩個😋
早幾日去我最後一個客
老闆娘走咗後
三個泰妹請我飲青島😍

引用:
原帖由 q00oman 於 2018-6-8 04:20 PM 發表 查看引用來源

唔止兩個😋
早幾日去我最後一個客
老闆娘走咗後
三個泰妹請我飲青島😍
正喎,可以三飛

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-5-24 11:48 PM 發表 查看引用來源

果頭太骨正既多,要亁淨以樣D既場,覆X串道M記。
真係覆X串道? 近城寨嗰邊係廣場喎

引用:
原帖由 glue123 於 2018-6-8 02:10 PM 發表 查看引用來源
有冇ching知道九龍邊度有後生泰色?出唔出都冇所謂啦最緊要夠深入
九龍城果頭D太色,都有D好後生既C苦!

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-6-8 03:58 PM 發表 查看引用來源

BMX兄請問是否之前提及既水山豆頁街?
係呀。喱間我自己去開,係比較貴 (60分鐘$400),但係我覺得乾淨企理D。同埋好少遇到泰嬏。

引用:
原帖由 neozep 於 2018-6-8 06:25 PM 發表 查看引用來源

真係覆X串道? 近城寨嗰邊係廣場喎
C兄,城寨只得一個廣場,叫九龍城廣場!
另外C兄,點解唔睇下之後D貼文?入888#睇下,唔明都幫你唔倒!

另外,唔講開都無特別留意,同一個 香港夜遊討論,有 C兄開 post “食過泰妹,覺唔覺佢地好興剃左d陰毛怪怪地甘”
咁我見識過四/五個泰妹,都真係剃左毛喎。
其他C兄有無同樣經驗呢?

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-8 11:28 PM 發表 查看引用來源

係呀。喱間我自己去開,係比較貴 (60分鐘$400),但係我覺得乾淨企理D。同埋好少遇到泰嬏。
個老板娘唔係成日睇得好實既咩?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-9 12:01 AM 發表 查看引用來源

個老板娘唔係成日睇得好實既咩?
咁我入去前,同按完出去都扮正經,唔會鬼鬼鼠鼠。
基本上又從來未試過佢會入黎,咁我唔係太大聲,關埋門喺房裏面搞乜佢又唔理個喎。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-9 12:24 AM 發表 查看引用來源

咁我入去前,同按完出去都扮正經,唔會鬼鬼鼠鼠。
基本上又從來未試過佢會入黎,咁我唔係太大聲,關埋門喺房裏面搞乜佢又唔理個喎。
但佢D房唔係密封無頂,小小聲都好鬼應,如果出左嘢,嘩.....全場都可能聞到D醒味!
不過佢D服務同個場既裝修值回票價!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆