上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.1k

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-14 09:08 PM 發表 查看引用來源
8仔好似比人討論到今日冇返工了
技師1個月有4日休假.今日早中16個技師,12個無鐘上。靜個鬼。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 09:21 PM 發表 查看引用來源

技師1個月有4日休假.今日早中16個技師,12個無鐘上。靜個鬼。
你上左去?咁清楚既?

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-14 09:26 PM 發表 查看引用來源

你上左去?咁清楚既?
我下午係天水。仲搵左個新技師。還聽見好多事,不說了.30#7#26#29#96#69#36#33#59#23#35#19#我1點30分問客服,3點誰有空,12個技師有空。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 09:30 PM 發表 查看引用來源

我下午係天水。仲搵左個新技師。還聽見好多事,不說了.30#7#26#29#96#69#36#33#59#23#35#19#我1點30分問客服,3點誰有空,12個技師有空。
Ching,你真得閒,唔洗做。好善務:smile_o06:

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-14 09:38 PM 發表 查看引用來源

Ching,你真得閒,唔洗做。好善務:smile_o06:
師兄,我1星期返6日,輪休,有什麼好善務。你善務那些幫技師買鐘客。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 09:41 PM 發表 查看引用來源

師兄,我1星期返6日,輪休,有什麼好善務。你善務那些幫技師買鐘客。
果d冇計,有樓有舖收租,一個月20-30萬。包月都仲得

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-14 09:49 PM 發表 查看引用來源

果d冇計,有樓有舖收租,一個月20-30萬。包月都仲得
本想幫個新技師做call鐘,個技師無看微信。就過去輪牌。個19男主任就蝦9我。給我#7,#30,#96。#7,#30早就試過。#96低指唔想試。我一向都喜歡3X技師。就直接叫19主任安排。之前30,33,36,39都試了。當然今天試新來的。指數答應她不公開。之前好多師兄說#8,#69偷鐘。我都怕。但今天電話無響。按摩,拿油,起機,丢垃圾,再按摩。100分鐘,真心讚。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 10:19 PM 發表 查看引用來源

本想幫個新技師做call鐘,個技師無看微信。就過去輪牌。個19男主任就蝦9我。給我#7,#30,#96。#7,#30早就試過。#96低指唔想試。我一向都喜歡3X技師。就直接叫19主任安排。之前30,33,36,39都試了。當然今天試新來的 ...
推晒索既比你仲話人19?

[quote]原帖由 chukikwong 於 2017-11-14 10:36 PM 發表 查看引用來源

推晒索既比你仲話人19? [/quote

大堂經理比#77和#26。還是相熟知口味。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-14 10:40 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 chukikwong 於 2017-11-14 10:36 PM 發表 查看引用來源

推晒索既比你仲話人19? [/quote

大堂經理比#77和#26。還是相熟知口味。
閒日特別多好野,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆