上一頁下一頁
發新話題

這個人妻真太淫!

收藏  |  訂閱
2.5k  84.1k

引用:
原帖由 cindy姐 於 2017-5-10 05:00 PM 發表 查看引用來源

你呢個奸夫
到處識淫妻
男人不壞女人怎愛
淫婦愛奸夫

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2017-5-11 12:59 PM 發表 查看引用來源

男人不壞女人怎愛
淫婦愛奸夫
糊塗兄有道理:smile_30:

引用:
原帖由 麥昆 於 2017-5-11 01:13 PM 發表 查看引用來源

糊塗兄有道理:smile_30:
女人講嘢口不對心,佢叫唔好即是好,佢話唔愛即是愛!女人心海底針

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2017-5-11 01:16 PM 發表 查看引用來源

女人講嘢口不對心,佢叫唔好即是好,佢話唔愛即是愛!女人心海底針
要學下野先:smile_30:

引用:
原帖由 麥昆 於 2017-5-11 01:59 PM 發表 查看引用來源

要學下野先:smile_30:
Ching抬舉了!小弟偶見,好多女都叫唔好,但屌入左又叫你唔好停,更有女會叫你射入去
未入就話唔好,我有老公,入左就叫唔好停大力插,唔知係唔係我識得嘅都是淫婦

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2017-5-11 02:07 PM 發表 查看引用來源

Ching抬舉了!小弟偶見,好多女都叫唔好,但屌入左又叫你唔好停,更有女會叫你射入去
未入就話唔好,我有老公,入左就叫唔好停大力插,唔知係唔係我識得嘅都是淫婦
呢度都有位姐仔,上次約見佢都冇帶老豆出嚟,睇到我眼都凸,佢笑笑口話天氣咁熱,帶住個老豆會焗出粒粒
而家d女人,唔好睇小佢地

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2017-5-11 02:15 PM 發表 查看引用來源

呢度都有位姐仔,上次約見佢都冇帶老豆出嚟,睇到我眼都凸,佢笑笑口話天氣咁熱,帶住個老豆會焗出粒粒
宜家d女人都好識食,真係唔可以睇少

引用:
原帖由 麥昆 於 2017-5-11 02:19 PM 發表 查看引用來源

宜家d女人都好識食,真係唔可以睇少
而家女人都好獨立,點會捱餓,肚餓就主動出牆紅杏
仲會一心一意等自己件佬餵先有得食咩?

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2017-5-11 02:15 PM 發表 查看引用來源

唔通係c君:smile_41:

引用:
原帖由 麥昆 於 2017-5-11 02:35 PM 發表 查看引用來源

唔通係c君:smile_41:
留意回文中不難知是那位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆