上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.6k

Pinky T^T

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2013-10-31 02:13 PM 發表 查看引用來源
Pinky T^T

咩樹?

引用:
原帖由 多多dor 於 2013-10-29 08:38 PM 發表 查看引用來源
等你出文啦咁
推返上去先
多謝多多^^有靚女推出得特別暢快!

(52)

我咬牙切齒的表情,兩女似乎好滿意,但當然,有阿琳呢D經驗小淫娃在埸,豈會甘易俾我出野?在阿琳提示下,兩女同時停下對我陽具的玩弄,轉而同時玩弄我兩粒lin lin!唔係跨張,真係舒服到我典床典蓆,加埋兩個祼女在懷的無敵視角效果,實在係....太正了T_T

果種舒服,並不是刺激到你立即要射,亦並不是high到最頂點,但就是令我混身舒暢,享受非常,兩女四手亦在我身上輕撫 ,加埋兩對乳房在我身上擠壓,勁有人體按摩feel,真係一級享受!當我enjoy甘享受無耐,左乳一痛,阿琳個八妺竟然咬我lin lin !!!頂!好X痛>_<

"喂!搞乜?"我痛叫!"鬼叫你大爺甘攤係度呀!你自己enjoy得啦!"阿琳鬧鬼我。好!你個衰妺甘串,等我教訓下你!我反身將她壓在床上,張開她的雙腿,就將三隻手指插入阿琳的陰道,豪不客氣的就抽插起來!如果對住係阿儀,我一定溫柔好多,但應付這個串咀大食淫妺,當然不用客氣!

阿琳在我的攻勢下除即淫叫起來,不愧係經驗玩家,陰道在我手指插入前已經濕左,吞下我三隻手指似乎全無難度,反而high到震,淫叫連連。阿儀見她如此,加入戰團玩阿琳對大奶奶,又舔又啜下,阿琳陣狂呼亂叫,全身劇震,陰道收縮出水,高朝了.....

好早喎!^^
引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-11-1 10:18 AM 發表 查看引用來源
(52)

我咬牙切齒的表情,兩女似乎好滿意,但當然,有阿琳呢D經驗小淫娃在埸,豈會甘易俾我出野?在阿琳提示下,兩女同時停下對我陽具的玩弄,轉而同時玩弄我兩粒lin lin!唔係跨張,真係舒服到我典床典蓆,加埋兩個祼 ...

好淫亂的畫面:smile_47:

引用:
原帖由 honeysunny 於 2013-11-1 10:38 AM 發表 查看引用來源
好早喎!^^

係呀,出完野先開工^^

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-10-30 09:01 AM 發表 查看引用來源
第一次有兩把口服侍,天兄都應該唔頂得太耐,要出就出罷!

好明顯我身不由己....

引用:
原帖由 CHINGCHUBILL 於 2013-10-30 12:37 PM 發表 查看引用來源
两手難敵四波呀!出绝招喇!

絕招係.....?

好日唔黎呢D版睇下,一黎就發現呢個好帖,由第1頁睇到最新,真係不得不稱讚自己好有毅力...留名頂帖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆