上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.4k

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 01:52 AM 發表 查看引用來源

雖然我160, 但係想165..... 冇得高了, 唉~~

話時話..... 出街好多時見到d男仔 (or 男人) 唔係高我好多......
新一代就係女仔高d, 唔知點解。

160著衫都可以好靚

早唞啦咁多位 !聽日見啦~:smile_o07:

再見啦

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-1 02:09 AM 發表 查看引用來源
早唞啦咁多位 !聽日見啦~:smile_o07:
晚安啦,我麵訓啦。聽晚考試

留名支持 !

睇樓主個POST雖然冇乜性.. 不過成個過程都好'引人入性' ...平時睇開D 師兄師姊GE POST 比較重口味有D唔同 .. HAHA

一口氣追哂咁多個PART .. 其中一PART 我印象比較深刻 .. 我覺得W 比較慘.. 一日由非正式女友變做正印 (即係你係F 面前講)..跟住同你係公眾地方在'炒野' 有心理準備同你開房啦.. 跟住就比你飛左...

仲有F .. 佢一係純得好緊要..一係就個心地有D 奸險.. 如果唔係邊有可能當住條仔GE GF - 即係 W講點解唔同之前條女 - T 一齊.. 佢咁好又乜又物.. :smile_43: :smile_43:  W 跟時唔發脾氣已經算好彩..

引用:
原帖由 LOVEF 於 1-2-2012 12:51 AM 發表 查看引用來源
雀兄好努力:smile_30::smile_30:

唔關我事喎…係啲 c 姐/妹想見下樓主咋!

引用:
原帖由 LOVEF 於 1-2-2012 12:57 AM 發表 查看引用來源
原來打波錯曬 :smile_35::smile_35:
四年..... :smile_24::smile_24: 你地個個都要咁耐 四年黎沒有識到岩既?

個陣跟本咩都唔想做,仲邊有心情去打波,其他 ching 係咪咁我就唔知啦。

咁你又要幾耐呢?

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 12:58 AM 發表 查看引用來源
就係要唱晒出黎唔好屈住屈住,男人最大既問題就係咩都心照,放晒係心度,朋歌寄意,舒發一下會好好多,當然要搵一個信得過既人磅住!
但啲情歌歌詞真係唱/聽到好似支箭咁插入個心度喎!真係攪到馬尿都標埋出黎好瘀皮!:smile_o06:

引用:
原帖由 LOVEF 於 1-2-2012 01:28 AM 發表 查看引用來源
唉... 愛一個人真係有好多野要學

好鬼難學,每個人都唔同性格!

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 01:38 AM 發表 查看引用來源

女仔160就話啫..... 可能我咁講好衰, 但係男仔160真係太矮了 :smile_13:
衣加我反而又幾鐘意細細粒既女仔喎… 160 都幾好吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆