上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.5k

引用:
原帖由 chokman 於 2011-6-30 10:53 AM 發表 查看引用來源

相中人都唔同樣, 整容?
唔好睇相囉, 其實文章寫得幾好架.
齋睇文章都係唔錯既 ...

回覆 905# 的帖子

樓主運氣唔好而已。你之前個男朋友真仆街,不過話事話,我覺得做財務d好多都好串下。似住自己揾到下錢就朝得志,語無論次。

咁多人在講啲相是真是假,其實重要嗎?相片祇是旁邊枝葉,心態上你地想八卦人地外表如何或者疾忌B君討得美人,根本就是來搞破壞。樓主都承認相片當中其中有佢真人在其中,你地又何必苦苦相迫。相信大部份讀者對其內容重視多過其他旁枝。請樓主繼續出這種言之有物的好文章,我絕對支持樓主。

引用:
原帖由 earth2011 於 2011-6-30 01:31 PM 發表 查看引用來源

情色小說

Hi! sBoss, long weekend begins.  Any plan?

噢 D相好似真係假的 不過只是點綴
希望故事係真的 發展下去更吸引.....!!

赴有時間,想寫一點感受。你們可能,或好懷疑,好地地一個女人,為何要寫一些露骨的經歷呢!再者,寫了出來,又有冇人理會呢?坦白說,我從冇理會過,亦不會去諗;因為,我只想寫一下自己的過去,又或者,睇過我經歷的可能會應為....唔通係佢?但冇所謂,正如我寫得出,我亦唔比你們去估。況且,我冇做過有違其他人的事,怕什麼。我很高興在此認識一群愛護我的朋友,我很感激。就算係曾經背後傷害我的,我亦不會介意;我一生人亦受過不同程度傷害,已免疫了。總之,在這裡,我會繼續我手寫我心。而且,性愛的事,等同大家食飯工作一樣咁普通,我又唔係去叫鴨仔,去one night stand. 點解我地女人寫做呢啲記述會有人質疑呢!我已經41歲差不多,所以我喜歡赴仍有心情,時間去寫下我的經歷。

無論如何,小女子很開心在此認識到大家。

Sexyboss

引用:
原帖由 earth2011 於 2011-6-30 01:31 PM 發表 查看引用來源

冇錯。根本人物及相片真假都不重要,主要係探討故事情節…

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-30 07:49 PM 發表 查看引用來源
赴有時間,想寫一點感受。你們可能,或好懷疑,好地地一個女人,為何要寫一些露骨的經歷呢!再者,寫了出來,又有冇人理會呢?坦白說,我從冇理會過,亦不會去諗;因為,我只想寫一下自己的過去,又或者,睇過我經歷 ...
卒性而為, 只要不傷害到別人,管它呢, 做人咁先致無憾,
呢 D 就係一個成熟女人嘅獨有韻味, I appreicate.
Goahead! Never give up!

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-30 07:49 PM 發表 查看引用來源
赴有時間,想寫一點感受。你們可能,或好懷疑,好地地一個女人,為何要寫一些露骨的經歷呢!再者,寫了出來,又有冇人理會呢?坦白說,我從冇理會過,亦不會去諗;因為,我只想寫一下自己的過去,又或者,睇過我經歷 ...
好點到題既一句 :  我手寫我心
我都會繼續支持妳既 ^_^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆