上一頁下一頁
發新話題

~七~少年性事事件簿~Michelle part15已出 p1~不斷更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  69.9k

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-3-10 09:55 PM 發表 查看引用來源

媽咪話補血先叫我飲T_T

講堅...真係唔好飲...一定黎到BA BA聲...
到時真係唔驚妳死...
唔好俾妳阿媽累死妳...:smile_o16::smile_o16::smile_o16:
伯母玩野呀...:smile_o02::smile_o02::smile_o02:
邊有阿媽叫個女M到飲紅棗水...
白癡架:smile_o08::smile_o08::smile_o08:
(SORRY DADA...我太直接了...不過呢個係常識來的...)

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-3-10 09:59 PM 發表 查看引用來源
:smile_46::smile_46:好正~~~
謝謝~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-10 10:00 PM 發表 查看引用來源

到時真係唔驚妳死...
唔好俾妳阿媽累死妳...:smile_o16::smile_o16::smile_o16:
伯母玩野呀...:smile_o02::smile_o02::smile_o02:
白 ...
咁男人要飲返D咩補下呢~

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-3-10 10:00 PM 發表 查看引用來源
*還是要知 還是要知 全部意思
 怎叫輸 怎會輸 怎算怕輸
 無辦法醫 無辦法止 全部痛瘀
 似毒刺 傷了手指 傷勢很怪異*

我 受創受創 像折斷翅膀
 我 下降下降 像半空跌盪
 我 埋葬 ...
512~~~~唱K必唱~~~
而家唔洗唱~~

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-3-10 09:59 PM 發表 查看引用來源
首1000都夠:smile_03::smile_03:
唔得~~~一不做二不休~

引用:
原帖由 easydell 於 2011-3-10 10:02 PM 發表 查看引用來源

咁男人要飲返D咩補下呢~
鹿尾巴~~~
生蠔~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-10 10:00 PM 發表 查看引用來源

到時真係唔驚妳死...
白 ...
我番到屋食完飯開始面青青...
媽咪以為我就黎完就叫我補下...
而家痛到high~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-10 10:03 PM 發表 查看引用來源

鹿尾巴~~~
生蠔~~~
叫亨利食多D啦~~~最好就飲黑啤加隻蛋~~~
不過以上呢三樣我都唔鐘意~~~

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-3-10 10:03 PM 發表 查看引用來源

而家痛到high~~~

唔係呀~~~~~
痛到面青唇白仲以為你就黎完~~~~~~:smile_o16::smile_o16:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-3-10 10:03 PM 發表 查看引用來源

而家痛到high~~~

下...妳冇同伯母講妳未黎完架咩???
黎完的話理得妳飲乜啦...
未黎完就唔好亂飲...
唉....天呀........:smile_29::smile_29::smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆