上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.1k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-25 11:09 AM 發表 查看引用來源

唔通女仔咩...咪玩啦...你地d老虎隻隻都有返咁威猛架啦:smile_o01:
你有冇懷疑過佢就喺伯有呢?佢一出現你就比人收回鄉咭

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-25 11:11 AM 發表 查看引用來源

你驗過?:smile_47::smile_47:
哈哈!  :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-25 11:13 AM 發表 查看引用來源

冇可能...我老母衣家係大陸...同埋佢從來唔上香港既討論區...:smile_o12: 所以我係到可以放心說話:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-25 11:13 AM 發表 查看引用來源
哈哈!  :smile_04: :smile_04:
窄唔窄先?:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-25 11:13 AM 發表 查看引用來源

咁亞伯有d英門都幾talk得下喎~~:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-25 11:09 AM 發表 查看引用來源
有些女人佔有慾超強....但她們永遠都不會明白佔有不是等如擁有這差別:smile_o08:
跟早前.......和你在電話上.......所講的情況...........唉...........

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-9-25 10:00 AM 發表 查看引用來源
anyway  i think i will not post anything here again...

give me / him 空间...
妳亦間中上來抒發一下情緒都是一件好事,
沉區好少女人進來....但妳會是Welcom的

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-25 11:20 AM 發表 查看引用來源

跟早前.......和你在電話上.......所講的情況...........唉...........
Bloody hell

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-25 11:19 AM 發表 查看引用來源

咁亞伯有d英門都幾talk得下喎~~:smile_o01:
以後叫伯友幫我地補習英文啦:smile_30:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-25 11:17 AM 發表 查看引用來源

窄唔窄先?:smile_47::smile_47:
禾唔識分架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆