上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.0k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-28 01:32 PM 發表 查看引用來源

你上個週末有冇去搵「出租天使」呀?

搵左出租底褲:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 01:30 PM 發表 查看引用來源

好羨慕你呀,我又要清純:smile_o06:
屈臣氏帮到你 ^^

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-28 01:33 PM 發表 查看引用來源

没有失望,我认真好开心认识了他,现在从他的心态去估,我有少少吾敢去食,除非他说明了,我不想负了他。

http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jp ...
思想正確,君子所為,抵讚:smile_o12:

不過小心沉啊:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 01:33 PM 發表 查看引用來源

不如你教下佢點樣煎到緊緊熟啦:smile_38: :smile_30:
如果太阳妹是一块牛排就好了,三四成熟都可以食。

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-28 01:38 PM 發表 查看引用來源

如果太阳妹是一块牛排就好了,三四成熟都可以食。

禾當企刺身,吾洗主,一見即食

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 01:36 PM 發表 查看引用來源

思想正確,君子所為,抵讚:smile_o12:

不過小心沉啊:smile_o05:
沉...我都怕,不过以我性格我是不会负了我女人,最多点到即止,而且他只放几个月假,十一月回去了就不能出来跟我见面,这几个月就留作将来回忆吧。

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 12:42 PM 發表 查看引用來源

近期有冇新目標呀:smile_14:
冇呀! 上去玩正,冇玩邪:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 12:45 PM 發表 查看引用來源

泳寶人氣弱啲喎:smile_44:

百香果e神呢:smile_o06:
今期face送寫真集..16條女...正:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-28 01:01 PM 發表 查看引用來源
處吧:smile_o12: ......可愛的巨頭
y哥!前日去正骨.有d搞笑野

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-28 01:06 PM 發表 查看引用來源

对呀,他给了一个证我看,使我更相信他对我是朋友的真,他早上说我定力好够,有条女来挑逗我都不理他,又说问我有没有发现 ...
van兄! 太陽油2号

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆