上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-9-30 01:33 PM 發表 查看引用來源

因為係我的最愛主題仲係 "2月27號包租公生日!!":smile_30:

好耐都無睇主題!!:smile_13:
包公生曰有咩事發生呢??:smile_41:

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2010-10-3 11:18 PM 發表 查看引用來源
http://www.youtube.com/watch?v=RCoX7CGw5Wk
幾好wow,G6....10月30曰我机會燒隻碟上嚟:smile_38:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-4 05:00 PM 發表 查看引用來源

2月27號晚12點後咪係2月28囉!! 傻仔!!:smile_38:
你咁都兜到呀!....你都有潛質wow

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-10-5 12:00 PM 發表 查看引用來源

照咁睇你要睇睇醫生好喎:smile_14:
需要睇女醫生做下 "復健" !! XD

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-10-5 11:16 PM 發表 查看引用來源
幾好wow,G6....10月30曰我机會燒隻碟上嚟:smile_38:
哩首我好鍾意!!:smile_38: :smile_38:

唔該整十幾種 REMIX!!:smile_30:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-10-5 11:26 PM 發表 查看引用來源
你咁都兜到呀!....你都有潛質wow
主題又唔係我寫既! 我點兜呀? XD

好悶呀..............

哩排好靜 WOR!

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-5 11:59 PM 發表 查看引用來源

需要睇女醫生做下 "復健" !! XD
介紹你去尾保醫務所....做下物理治療...:smile_47:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-6 12:04 AM 發表 查看引用來源

主題又唔係我寫既! 我點兜呀? XD
佢意思係話你幾有潛質,吹水有佢3成功力呀

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-6 12:05 AM 發表 查看引用來源
好悶呀..............

哩排好靜 WOR!
今個星期上去丫笨....

聽日(星期4)食飯呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆