上一頁下一頁
發新話題

Joisy...從乖乖女到...淫娃?...<序章>(冇乜sex嫁) (**我要多謝一個人!!)

收藏  |  訂閱
1.2k  67.9k

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-4 11:40 PM 發表 查看引用來源

i dunno
佢中二就搵我,但當我需要佢既時侯就...:smile_13:
你考慮清楚d la,其實選擇權係你手

引用:
原帖由 jimus_08 於 2010-1-4 11:38 PM 發表 查看引用來源

工作狂唔一定ignore你
啱阿~~不過有時要攞個平衡點都唔係易~~:smile_13:

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-4 11:40 PM 發表 查看引用來源

i dunno
佢中二就搵我,但當我需要佢既時侯就...:smile_13:
你甘講有d像水'抱'
你都忍得好辛苦

引用:

i dunno
可唔可以set rules最日最低限度打一個電話?

引用:
原帖由 skfv 於 2010-1-4 11:43 PM 發表 查看引用來源

每日一個call...佢做完野可能攰嫁嘛...仲要陪我傾電話好似好衰喎...

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2010-1-4 11:42 PM 發表 查看引用來源

啱阿~~不過有時要攞個平衡點都唔係易~~:smile_13:
系難
尤其是諒解,我人識得d big4 人可能更charm
不過人地都結婚,no problem

引用:
原帖由 skfv 於 2010-1-4 11:43 PM 發表 查看引用來源

如果要咁做既~~就好冇意思架喇~~:smile_13:

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-4 11:45 PM 發表 查看引用來源

每日一個call...佢做完野可能攰嫁嘛...仲要陪我傾電話好似好衰喎...
咁佢鐘意你無論點累聽到你把聲都會覺得開心架

大家可以share下一日既生活點滴,大家聽大家呻下唔好咩?

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2010-1-4 11:45 PM 發表 查看引用來源

如果要咁做既~~就好冇意思架喇~~:smile_13:
hmm
rules are made to be broken...

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-4 11:45 PM 發表 查看引用來源

陪你傾5~10分鐘,總好過幾日冇電話ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆