上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.4k

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:36 PM 發表 查看引用來源

咁你自己係唔係好男人先...........:smile_o10:
我覺得好男人 先可以識到好女仔禍:smile_o10::smile_o10:
可能真系識5到好ge 女仔 low

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:32 PM 發表 查看引用來源

一定要2個人, 1個攪唔惦的..........:smile_o03::smile_o03:

現在好難仲有公屋了....有排等:smile_o03::smile_o03:
黎近仲有好多公屋落成架

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-8 10:33 PM 發表 查看引用來源

搵得到梗係好
不過好多人搵幾千都可以擔起成頭家!
致敬 致敬
我都覺得係,突然覺得自己好慚愧

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-8 10:33 PM 發表 查看引用來源

搵得到梗係好
不過好多人搵幾千都可以擔起成頭家!
致敬 致敬
以前得, 近10年唔得啦

我地上1輩可以. 單靠男人出去工作 1皮都可以養大幾個仔女, 一個家, 女人做家務
因為唔需要擔心住屋問題, 以前政府興建好多公屋, 但近10幾年, 政府出的公屋越來越少了

hk 最大的問題就是住屋問題, 故我們這一輩 就算2個人出來工作 都會覺得好唔夠.....供埋樓 真係冇左一大截:smile_o08:

引用:
原帖由 mrla 於 2009-8-8 10:37 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係,突然覺得自己好慚愧
洗乜慚愧
人有三衰六旺
無人一世窮,無人一世旺
不過旺果陣要識得為自已打算

引用:
原帖由 jimmy307 於 2009-8-8 10:37 PM 發表 查看引用來源

我女友同咗我一齊就冇做嘢!!:smile_o16:
啊.........咁無計啦.:smile_o05:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:38 PM 發表 查看引用來源

我地上1輩可以. 單靠男人出去工作 1皮都可以養大幾個仔女, 一個家, 女人做家務
因為唔需要擔心住屋問題, 以前政府興建好多公屋, 但近10幾年, 政府出的公屋越來越少了

hk 最大的問題就 ...
打工ge, 又不同做生意ge.

引用:
原帖由 sk03 於 2009-8-8 10:37 PM 發表 查看引用來源

可能真系識5到好ge 女仔 low
sorry , 看到, 7月29真係有pm 過我:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:38 PM 發表 查看引用來源

而家想生活壓力細D,真係要2個人都肯付出
其實而家好多男女都預左公一份婆一份,無諗過靠哂對方
但係吾知點解 E 樣野會成為雙方結婚的門檻?!

引用:

我都好有同感...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆