上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.5k

引用:
原帖由 maidiamondwave 於 2010-3-5 05:57 PM 發表 查看引用來源
各位師兄, 小弟就黎 19 歲, 反唔倒包皮(扯左同未扯都唔得), 請問咁遲都未割包皮會唔會影響發育?
唔會...但係會影響性交
建議要割

我扯左之後  個龜頭就見到 但係龜頭最底果度會俾D包皮姐住左
姐係好似多左一摺 有冇問題

引用:
原帖由 a95464 於 2010-3-6 02:21 AM 發表 查看引用來源
我扯左之後  個龜頭就見到 但係龜頭最底果度會俾D包皮姐住左
姐係好似多左一摺 有冇問題
無問題...唔駛expect最底都要見到
你有2/3個頭都可以安心做愛

我想問你講既反
係將包皮向後拉?
定係將包皮由內反向出?

引用:
原帖由 ∮∥白飯魚∫~ 於 2010-3-6 09:04 AM 發表 查看引用來源
我想問你講既反
係將包皮向後拉?
定係將包皮由內反向出?
向後拉

引用:
原帖由 frankylui 於 2010-3-5 05:02 PM 發表 查看引用來源
小弟想問問呢,
我未扯果陣睇唔到個龜頭, 不過沖涼果陣都反到出黎..扯起左就好似未反到-.-..
其實係咪日日反就會好d架-.-同埋我沖涼果陣其實應該可以反哂出黎架...但係我驚會縮唔番入去咪大獲@@
同埋咩拉下包皮咩 ...
只要唔好太過夾硬, 其實正常情況都可以縮番入去呀...

係咪要日復日.持之以恆咁向後拉.. 縱使露得唔多?
有無話拉到痛就唔好拉?

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-3-6 01:57 AM 發表 查看引用來源

唔會...但係會影響性交
建議要割
咁都好 d ... 唔該你
暑假果陣搵醫生:smile_35:

引用:
原帖由 ∮∥白飯魚∫~ 於 2010-3-6 11:21 AM 發表 查看引用來源
係咪要日復日.持之以恆咁向後拉.. 縱使露得唔多?
有無話拉到痛就唔好拉?
有d男仔ge包皮需要拉筋咁持之以恆咁拉
但又唔可以夾硬黎

引用:
原帖由 keithv 於 2010-3-6 09:50 AM 發表 查看引用來源

只要唔好太過夾硬, 其實正常情況都可以縮番入去呀...
呢2日沖涼果陣都反下...依家未扯果陣都已經算係易反到個龜頭出黎:-)
但係扯左就未反到..只係見到小小龜頭..-.- 繼續keep住日日反下會唔會好d? 因為小弟今年20歲..因為有性經驗先開始知要反包皮-.- 仲有其實我諗過試下反左先扯..但係我驚會爆XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆