上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.4k

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 10:20 PM 發表 查看引用來源

點失敗法!?
人地食唔食得出先... :smile_o01:
我覺得OK喎, 其實唔差嫁, 如果有返D甜味D茶既味同CHEESE既味都會BALANCE返嫁, 甜可以BRING OUT個D重要嫁, 感就更正啦, 我唔會覺得D味太濃呢, 所以WINNIE唔好覺得唔好呀, 你個心對朋友既心, 就已經足夠, 對我來講係好食到不得了呢, 因為繁的真心係好少女仔有嫁, 知唔知呀:smile_o09: :smile_o05:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 10:26 PM 發表 查看引用來源
白白豬完:smile_o13:
HIHI KENNY哥返來啦,

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 10:30 PM 發表 查看引用來源

HIHI KENNY哥返來啦,
係呀:smile_o15:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 10:26 PM 發表 查看引用來源

到時同你相認
同你傾減肥O既野..交流下心得....哈哈哈 :smile_o11:
好呀^^~HEHE~我好中意傾呢D野嫁, 哈哈, 減肥係女人一生人既工作呢,

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 10:29 PM 發表 查看引用來源

我覺得OK喎, 其實唔差嫁, 如果有返D甜味D茶既味同CHEESE既味都會BALANCE返嫁, 甜可以BRING OUT個D重要嫁, 感就更正啦, 我唔會覺得D味太濃呢, 所以WINNIE唔好覺得唔好呀, 你個心對朋友既心, 就已經足夠, 對我來講 ...
冇錯~~:smile_o12:
而家好少女仔仲整野食比人食架...........~~
以前成日食到一個同事整O既甜品.. 都會好開心...
佢見我食得咁開心.. 佢比我更開心.. :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 10:31 PM 發表 查看引用來源

係呀:smile_o15:
你8/9去唔去, 唱K嫁?

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 10:34 PM 發表 查看引用來源

冇錯~~:smile_o12:
而家好少女仔仲整野食比人食架...........~~
以前成日食到一個同事整O既甜品.. 都會好開心...
佢見我食得咁開心.. 佢比我更開心.. :smile_30: :smile_30: :smile_30:
幾時到你整先:smile_o05:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 10:34 PM 發表 查看引用來源

你8/9去唔去, 唱K嫁?
應該會

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 10:32 PM 發表 查看引用來源

好呀^^~HEHE~我好中意傾呢D野嫁, 哈哈, 減肥係女人一生人既工作呢,
冇錯~~ 休息完一排~~
我減肥團火又番黎LA~~ :smile_o02:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 10:36 PM 發表 查看引用來源

幾時到你整先:smile_o05:
我O既手勢唔係人人有機會試個WO~~ :smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆