上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 17:32 發表 查看引用來源
因為我同大嫂唔係好熟,平時見得又唔多,就算見都係啊哥嚮隔離。啊哥喺到都話搭吓咀傾到幾句, 但係啱啱單對單,仲要係我無啦啦走上去,其實大家都feel到有啲老尷。

所以我知我唔可以留太耐,真係攞完書就走嗰隻。啊嫂話啲書佢 ...
已經好正,成個波見到晒,對波真係好靚!😬

真係要激讚你, 比你諗到用番茄拖延時間 , 仲要用千鈞一髮既時間比你影到 , 乳頭都睇埋, 真係高手 !

其實佢無帶胸圍, 你一開始見唔見到佢有凸點 ?

回覆 9300# 最錫我老婆 的帖子

大嫂真空露波🤩🤩師兄又顯示出👍🏻👏🏻👏🏻 係高手 !👍🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 17:32 發表 查看引用來源
因為我同大嫂唔係好熟,平時見得又唔多,就算見都係啊哥嚮隔離。啊哥喺到都話搭吓咀傾到幾句, 但係啱啱單對單,仲要係我無啦啦走上去,其實大家都feel到有啲老尷。

所以我知我唔可以留太耐,真係攞完書就走嗰隻。啊嫂話啲書佢 ...
竹筍型大波波.........正

引用:

大嫂對波真係好正,見到都令人想入飛飛。

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-8-7 17:52 發表 查看引用來源
真係要激讚你, 比你諗到用番茄拖延時間 , 仲要用千鈞一髮既時間比你影到 , 乳頭都睇埋, 真係高手 !

其實佢無帶胸圍, 你一開始見唔見到佢有凸點 ?
冇凸點 但係女人有冇遞bra一睇就知,由其係大嫂咁大波嘅女人,上到去見佢對波好free同尖尖哋咁都知咩事啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-8-7 23:56 發表 查看引用來源

冇凸點 但係女人有冇遞bra一睇就知,由其係大嫂咁大波嘅女人,上到去見佢對波好free同尖尖哋咁都知咩事啦
有冇入埋廁所摷佢啲underwear玩下?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-8 00:43 發表 查看引用來源
有冇入埋廁所摷佢啲underwear玩下?
冇啦,大家尷尷尬尬咁,房都唔想我入,都費入佢廁所

引用:

簡直是高手,咁短時間都可以比你影到

引用:
原帖由 okvisa 於 2024-8-8 01:55 發表 查看引用來源

簡直是高手,咁短時間都可以比你影到
我都覺得自己好撚癲,影得多壯大咗個膽,成日覺得諗到計可以喺適當嘅時候好合理咁攞住部電話就冇事,其實分分鐘隨時舐嘢都唔定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆