上一頁下一頁
發新話題

220609~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~被迫冧莊.....

收藏  |  訂閱
1.5k  28.9k

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-30 11:25 發表 查看引用來源

佢之前話如果我GE TEAM沒請到NEW MEMBER 5洗搬先....

咁現在RECRUITMENT FREEZE...佢又覺得我GE TEAM乞佢憎....

就叫同事傳達訊息俾我.....

鬼叫現在我DIRECT REPORT荷蘭佬咩.....

本是同DEPARTME ...
搬位ze...算啦...唔好同佢嘈...:smile_13:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-6-30 11:38 AM 發表

搬位ze...算啦...唔好同佢嘈...:smile_13:
費事同佢嘈....不過可憐我同事俾佢利用兼醜人.....

同事念左成晚要點開口.....PITY HER....:smile_13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-30 09:31 AM 發表 查看引用來源
哦..........豬仔果真識講野............
做事夠穩陣..........
唔似得我呢d...成日得失人.....
:smile_35: 7哥...過獎啦...豬仔其實得失過巧多人架:smile_13:

HI....大家今日食飯有咩好提議呀? :smile_15:

LUNCH~!~!~!~!~!~

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-6-30 11:56 AM 發表
HI....大家今日食飯有咩好提議呀? :smile_15:
今日我自己帶飯盒....住家飯:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-6-30 11:56 AM 發表
住家飯!:smile_38:

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-30 11:59 AM 發表

今日我自己帶飯盒....住家飯:smile_40: :smile_40:
邊個煮架?:smile_41:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-6-30 10:59 AM 發表

我要做好多功課架...
唔係會比人話我食野唔做野...:smile_13:
使鬼理佢....:smile_38:

Lunch 之後要去做 casting...走喇....Wish you all to have a happy holiday tomorrow! Bye~~~:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆