上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  34.3k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-30 05:42 AM 發表 查看引用來源
早晨蓉兒,安於自己的生活,不要和別人的生活比較。安,不等於放棄努力....................在驟雨將臨的早上向你問好。   
daddy我剛在內地回來,你們都走了

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-6-30 11:17 AM 發表 查看引用來源
蓉蓉早晨呀,,你好嗎,,,,
我辛苦到死呀,重幾激氣呀,不過,又無事了 :smile_22:

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-6-30 11:22 AM 發表 查看引用來源
蓉蓉,曲公子,利利~:smile_o15: 大頭蝦小天向大家問好啦~ :smile_o06:
謝謝小天使呀

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-6-30 11:37 AM 發表 查看引用來源
失魂天使大頭蝦~:smile_24:   
忘卻密碼開新戶~:smile_35:   
暫且以此新頭象~  
前來拜訪悄蓉兒~ ........等小天使夠分就可以用番原來頭象啦~ :smile_40:
別要責怪好天使 友情只在心裡存:smile_38:
頭像如何不重要:smile_44: 心中溫暖就是甜
小天使無論你多變.都是蓉兒的愛fd

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-30 11:44 AM 發表 查看引用來源
蓉蓉豬..........利利話把傘襯我呀:smile_30: :smile_30:
你喜歡就行了 .我買禮物是會細挑選的.一定會貼你心呀

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-6-30 12:08 PM 發表 查看引用來源
睇0黎都係等唔到蓉蓉現身啦~ 小天使要:smile_o13: 外出啦~:smile_o07:
唔好意思呀 .請問小天使什麼時間在呀.我來你家探訪呀

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-30 12:20 PM 發表 查看引用來源
佢好忙..........要同佢相公纏綿:smile_44: :smile_44: :smile_30: :smile_43: :smile_43:
你咁講呀 我今日上了廠呀

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-6-30 12:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 好多謝你地份禮品:smile_38: :smile_30:
唔使客氣呀

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-6-30 01:26 PM 發表 查看引用來源
快d走囉,,,清清會斬我啦,,,,:smile_43: :smile_43:
ching ching唔會的

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-6-30 01:25 PM 發表 查看引用來源
係呀,,好親架,,,夠姣囉,,,,:smile_44:
咁我都唔知呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆