上一頁下一頁
發新話題

6月13日(星期六) COPY團新知舊雨一週年紀念......花刀浪漫之夜!

收藏  |  訂閱
1.1k  33.4k

引用:
原帖由 soman214 於 2009-6-11 04:04 AM 發表 查看引用來源

唔知喎

我又唔依東師兄咁多女朋友
來來去去都係個兩個, 都算專一啦

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-6-11 08:21 PM 發表 查看引用來源

我都like呀, 死仔俊最中意哂嘢, vincent我係咪先2個星期同你一齊玩過呀~~~:smile_30:
Yes, David also join us this week. Do you bring your own lunch box this time (if you have)?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-11 04:05 AM 發表 查看引用來源
佢肯定又搵周迅...
佢星期六應該吾返工呀
可以搵其他女呢:smile_30:

wa, 依面今個星期成35人, 好熱鬧下喎 :smile_o12:

引用:
原帖由 adol 於 2009-6-11 07:41 AM 發表 查看引用來源

冇d咁既事,都係咁上下姐,只不過有d feel 姐。
冇奶油,吾止甘簡單既:smile_34:

引用:
原帖由 soman214 於 2009-6-11 04:41 PM 發表 查看引用來源
下午蛇王一推:smile_o01:

係囉, 花街有冇咁多可食用女女
駛唔駛借馬
我都驚,簡吾到再去天鵝就太遲啦:smile_39:

玩得開心D啦~KAKA出下報告呀要

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-6-11 08:48 PM 發表 查看引用來源
雄哥,Yes,到時一齊玩呀:smile_30:
好的, 到時見啦, 我好早就係上面~~~:smile_30:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-6-11 10:47 PM 發表 查看引用來源

Yes, David also join us this week. Do you bring your own lunch box this time (if you have)?
唔係飯盒, 不過係上次搵過既一條囡~~:smile_40:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-6-11 09:55 PM 發表 查看引用來源

你見到我.....你行運啦.....:smile_30:
咁你先去幫我約埋我條女啦. 好唔好?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆