上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

哈佬 哈佬 ~~~ MINAKO妹:smile_o05:  ~~~  早晨:smile_o15:

早 晨 呀 !
咁 多 位 令 仔 令 女...:smile_40:
今 日 又 係 忙 碌 的 工 作 天 啦 ~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-10 09:18 AM 發表 查看引用來源
哈佬 哈佬 ~~~ MINAKO妹:smile_o05:  ~~~  早晨:smile_o15:
早 晨 呀 !
小 豬 ...:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 10:17 AM 發表 查看引用來源

早 晨 呀 !
小 豬 ...:smile_40: :smile_40: :smile_40:
早晨...小妹,唔好噤唔開心:smile_o03:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 10:16 AM 發表 查看引用來源
早 晨 呀 !
咁 多 位 令 仔 令 女...:smile_40:
今 日 又 係 忙 碌 的 工 作 天 啦 ~:smile_13: :smile_13:
MINAKO妹  ~ 妳日日都咁忙碌...辛苦妳啊:smile_24:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 10:17 AM 發表 查看引用來源
早 晨 呀 !
:smile_24: 係咪工作令MINAKO妹唔開心呢:smile_41: :smile_40:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-10 10:21 AM 發表 查看引用來源
早晨...小妹,唔好噤唔開心:smile_o03:
午 安 呀 !
戀 戀 呀 ~
我 好 D 啦 ~
而 家 先 食 個 LUNCH..:smile_40:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-10 11:47 AM 發表 查看引用來源

MINAKO妹  ~ 妳日日都咁忙碌...辛苦妳啊:smile_24:
冇 辦 法 .....
公 司 多 生 意 嗎 ..:smile_40:

大妹 LUNCH 未:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-10 11:50 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 係咪工作令MINAKO妹唔開心呢:smile_41: :smile_40:
都 唔 可 以 咁 講 既 ~
只 係 , 我 昨 天 收 到 個 消 息 ,
關 於 人 事 有 變 ,我 亞 頭 唔 做 ,
我 老 闆 叫 我 做 佢個 位 ...
我 要 做 一 個 我 未 做 過 既 位 都 ..
有 D 擔 心 應 付 唔 到 ..:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆