上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 06:52 PM 發表
兩位兄弟"真巴司"及"fffatguy",我哋走個日去飲早茶個間叫物名呀?
坐七人van, 坐最後個二個.... 我係白的個, 個名muXXXXn

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 07:21 PM 發表

坐七人van, 坐最後個二個.... 我係白的個, 個名muXXXXn
即是邊位,系咪................:smile_30:

PUSH

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-6-16 07:16 PM 發表

其實同係CP既大場飲差唔多。

玩一晚都係2K之內。
囡囡 800 !
酒水 400 !
酒店 200 !
車費 100 !
三餐飯錢 100 !

引用:
原帖由 魔導少年.J 於 2008-6-16 08:14 PM 發表

囡囡 800 !
酒水 400 !
酒店 200 !
車費 100 !
三餐飯錢 100 !
幾好喎... 有ching 有性趣可以一齊去喎

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 07:03 PM 發表
Copy兄!你好,係因為個日我見到我好兄弟條"菜"(佢不定時俾錢條女的),好似拖住第二條佬,所以............:smile_38: :smile_38:
HI水兄:smile_38::smile_38::smile_38:
佢咪:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 08:35 PM 發表

HI水兄:smile_38::smile_38::smile_38:
佢咪:smile_27::smile_27::smile_27:
幫人養狼狗!:smile_30:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:20 AM 發表

你係淺藍T那個嗎?
標哥, 我先係淺藍 t 哪果呀, 第日仲同你一起飲荼, 你係度掛住幫你個friend括囡潻, 我諗住下個月頭去石龍玩呀, 你有興趣嗎!!!!!!!!!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 07:12 PM 發表

光豬k乜野消費?:smile_30:
光豬k 有興趣,
都係果句, 咩都要試下。
有人搞, 我一定去。
copy, 等你呀。:smile_30:

想問幾點出發:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆