上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.9k

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-6 03:00 PM 發表

講咗咁耐你係咪去啫~:smile_13:

你咁有經驗, 不如聽晚你親身跟團去驗吓個媽咪有無吹水, 返黎出個公平公正又客觀既報告先啦, 順便比較吓你開團嗰d媽咪有咩唔同, 一齊研究改進&# ...
嘩......有d 壓力wo

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-6-6 04:03 PM 發表

嘩......有d 壓力wo
去浦去飲酒咋嘛, 點會有壓力. 約然我去, dj就真係有壓力啦~:smile_47:

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-6 04:23 PM 發表

去浦去飲酒咋嘛, 點會有壓力. 約然我去, dj就真係有壓力啦~:smile_47:
你溝晒d dj, 我點啊..........:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-2 04:42 PM 發表
地點: 蔚藍x 岸
時間: 馮星期六2000-2100去到, 玩到幾點大家話事
銷費: 350人仔,
宗旨: 旨在識多D 朋友一齊去HAPPY,

今個星期唔去咀咀, 去個新場.........

唔供應大空物料,

最重要大家玩得開心, 想去 ...
嘩:smile_38: 有人話食水甘深,甘我試吓先,睇吓蝕唔蝕死你:smile_30:
一鋪嗌爆你:两個二唔齋,驚未:smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-6 04:39 PM 發表

嘩:smile_38: 有人話食水甘深,甘我試吓先,睇吓蝕唔蝕死你:smile_30:
咁都算深,:smile_39:
我都成日爆數喇

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-6 04:39 PM 發表

你飲醉呀, 唔齋最少嗌3個呀

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-6 04:43 PM 發表

叫錯骰, 飲............

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-6 04:43 PM 發表

單挑喎,玩緊討論區規例啊:smile_38: 算,罰酒,蝕死姐夫

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-6 04:41 PM 發表

咁都算深,:smile_39:
我都成日爆數喇
我話女女會食得深:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-6 04:51 PM 發表

我話女女會食得深:smile_30:
深喉:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆