上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.7k

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-21 07:16 發表

唔知道呀﹗去到都系開房等﹐以前都唔過夜﹐真系唔知道喎﹗
洗腳妹重KEEP住﹐有條新認識的湖南妹識講廣東話﹐話系做工廠﹐都唔系好相信﹗
我响 CPD 台都係喎...

响金美果頭開工....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-21 07:21 AM 發表

我响 CPD 台都係喎...

响金美果頭開工....
金美系邊呀﹗CP我都無乜點行過﹐真系唔識路

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-21 07:30 發表

金美系邊呀﹗CP我都無乜點行過﹐真系唔識路
雄獅一邊係去聯邦花園/滙美/STARBUCKS, 另一面咪去大和/郵局/金美....

咁師兄上次响Where 飲咖啡呀:smile_14:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-21 08:09 AM 發表

雄獅一邊係去聯邦花園/滙美/STARBUCKS, 另一面咪去大和/郵局/金美....

咁師兄上次响Where 飲咖啡呀:smile_14:
半島﹗:smile_13: :smile_13:

那個D台沒有QQ也沒有內遊﹐不好玩﹗﹗﹗:smile_27: :smile_27:

可樂大C兄and其他C兄,求助,我而家用緊2006版既,平時養開既寵物而家無得玩,點算?一禁只Q寵就彈句""對不起,你的QQ寵物版本過低,請立即昇級""想昇,又昇唔到,點算!!已經系網上昇級,但要我換新版本,系唔系2006版已經過時,唔養得啦!

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-21 08:15 發表 查看引用來源

半島﹗:smile_13: :smile_13:

那個D台沒有QQ也沒有內遊﹐不好玩﹗﹗﹗:smile_27: :smile_27:  
有女咪得囉大哥呀....

引用:
原帖由 小豬精 於 2008-11-21 11:22 發表 查看引用來源
可樂大C兄and其他C兄,求助,我而家用緊2006版既,平時養開既寵物而家無得玩,點算?一禁只Q寵就彈句""對不起,你的QQ寵物版本過低,請立即昇級""想昇,又昇唔到,點算!!已經系網上昇級,但要我換新版本,系唔系20 ...
試吓 click 入面...apply 申請試用 QQ2009Peview3....

download 個 QQ2009 Preview 返來試用

QQ2006 no need delete....做後備

http://exp.qq.com/cgi-bin/present/tec_cgi_go_signin?source_flag=0&redirect=http://exp.qq.com/cgi-bin/present/tec_cgi_index%3Fsource_flag%3D0

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-21 11:56 AM 發表

有女咪得囉大哥呀....
點樣有女呀? 去那個交友那邊呀?:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-21 11:59 AM 發表

試吓 click 入面...apply 申請試用 QQ2009Peview3....

download 個 QQ2009 Preview 返來試用

QQ2006 no need delete....做後備

http://exp.qq.com/cgi-bin/present/tec_cgi_go_signin?source_f ...
返黎中山幾day卒之搞電部腦同埋
D台既破解程式...E家好Q肚餓..同愛人落街食D野上黎再9UP過...希望吾好俾D大69又block線la..C U LATER

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-21 13:28 發表 查看引用來源

點樣有女呀? 去那個交友那邊呀?:smile_41: :smile_41:
有幾條女啲Post  又失戀又孤單又this 又that.....

大師兄咪玩啦....click 入佢地空間嘛.....

俾埋條link 你....kxx...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆