上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  152.9k

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-6 19:27 發表 查看引用來源

師兄 快d去dum心口
無辦法啦我唔係到講太多啦
不過好想say thank you
由做到第一個留言
到寫文到報名到pm
知道原來有個師妹haha
anyway take care
nice to meet you
祝其他師兄好運!

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-6 19:30 發表 查看引用來源

因爲你樓上果位 令到我upset 所以我今日pm左3個人ja
有排未pm完 都話我ge效率同政府一樣 你地吾信
真係對唔住師妹同各位師兄啦
美麗的誤會

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-6 19:30 發表 查看引用來源

因爲你樓上果位 令到我upset 所以我今日pm左3個人ja
有排未pm完 都話我ge效率同政府一樣 你地吾信
你之前SET做7號deadline
都未到7號~點可以咁快話自己效率唔夠呢

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-5-6 19:30 發表 查看引用來源
由做到第一個留言
到寫文到報名到pm
祝其他師兄好運! ...
幫你dum心😅

突然覺我朝氣勃勃

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-5-6 19:30 發表 查看引用來源
由做到第一個留言
到寫文到報名到pm
祝其他師兄好運! ...
你快d sd 張班相黎 吾好同我講邊個係你
如果成張班相我無個認得 你就照入我final list
如果我認到任何一個人 就真係sorry 我吾想take risksorry
難得你之前肯同娘娘認錯 又肯作文吾乍型 我都係要reject你

引用:
原帖由 BlueBrick 於 2020-5-6 19:42 發表 查看引用來源

幫你dum心😅
你吾好蝦我師兄wor...
否則你入圍 我都DQ你架

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-5-6 19:37 發表 查看引用來源

你之前SET做7號deadline
都未到7號~點可以咁快話自己效率唔夠呢
因爲如果tmr sd,可能會sd多幾個 吾洗等得咁痛苦

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-6 20:14 發表 查看引用來源

因爲如果tmr sd,可能會sd多幾個 吾洗等得咁痛苦
不過咁樣清下/一次清哂, 都會舒服D係時間分配到
不然之後真係有野要跟, 都唔會堆埋一齊, 個時仲辛苦

慘了,冇我份,後日終終有得去GYM

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆