上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-18 09:30 PM 發表 查看引用來源
收衫魔头冚旗!
佢冚旗, 有可能連帶條菜都要下半旗. 不過都合理, 因有好多馬房都要等交待, 無理由要食到尾卦!

如果睇賠率尾場一定會食唔到獅子驄, 如果對人事關係科有認識, 一定會食到獅子驄頭馬.
今日發覺最渣都係那條10磅屎. 周不時有潘必有屎, 今日屎都唔屎一下, 可能有內傷話唔埋. 臨近季尾澳洲新舊三劍俠都係無料到, 唔係那條畸佬同仆街仔講數, 又夾啱屎窟同老伍個仔分手在即, 好頭好尾. 四件係好乸難食得出.

如獅子驄隔夜獨贏係前3, 這個3一啲都唔吸引眼球, 17倍就差不多, 這才合何尺. 不過大量回飛食得出係好少可, 唔係無, 係好少.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 09:38 PM 發表 查看引用來源

佢冚旗, 有可能連帶條菜都要下半旗. 不過都合理, 因有好多馬房都要等交待, 無理由要食到尾卦!
記得上季在船去澳門撞到王雨安、佢話通常季尾比D少頭馬馬房吃返D、大馬房会留下季!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-18 09:54 PM 發表 查看引用來源

記得上季在船去澳門撞到王雨安、佢話通常季尾比D少頭馬馬房吃返D、大馬房会留下季!
安哥你都認識, 認真唔簡單.

睇下摩婆咁乸興奮, 下次再出一定要捧場.

蝦王馬主老友都幾多, 有花紅成班馬主, 連真跑得馬主都有份拉頭馬. 條孖寶我都有一注馬來之珍架! 跑完第二場蝕到暈.

附件

引用:
原帖由 pkngzone 於 2017-6-18 09:21 AM 發表 查看引用來源

羊兄,請問誰是堅叔?
睇漏, 現時才回答, 係超自然馬主個老頭, 鄭俊基非常堅馬主.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 10:35 PM 發表 查看引用來源
蝦王馬主老友都幾多, 有花紅成班馬主, 連真跑得馬主都有份拉頭馬. 條孖寶我都有一注馬來之珍架! 跑完第二場蝕到暈.
咁要收藏幅相先得!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-18 11:42 PM 發表 查看引用來源

睇漏, 現時才回答, 係超自然馬主個老頭, 鄭俊基非常堅馬主.
超自然隻馬古靈精怪!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-18 11:42 PM 發表 查看引用來源

咁要收藏幅相先得!
但凡係上市公司有關既馬主, 一定有大把馬主們拉頭馬. 因為有內幕料爆容易揾錢多過係馬場. 因為投資股票易賺過賭馬, 股票容易吸引人們落搭, 衰極都有張草紙在手, 賭馬不同, 唔中就連渣都無. 係賭馬高手才能生存係馬場.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆