上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 Rajor 於 2017-5-10 02:23 PM 發表 查看引用來源

即是得七彩 盈喜悅 泡泡達人 有關係?
關係這一科有時唔可以當飯食, 因為大部份馬友都係局外人, 根本上不知道那班友關係如果, 所以唔洗咁緊張要知道有甚麼關係. 有可能佢哋全部都有關係, 因為同錢有關的話一定有一定關係.

呢啲咁高難度既問題, 應無人可以確確實實回答你. 請保重.

沒有拉叔的夜馬(下集)

定叫老友記下集:036:

局外人為甚麼要知道馬場內有甚麼關係, 這一點有待去證明.

正如飛越峰大眼同亞摩應無嘜關係, 但飛越峰馬主同亞摩大有關係, 所以揾亞摩條靚上馬即可以勝出.
又如津津樂道又揾亞摩條靚上馬, 又可以贏得, 因為隻馬係由亞摩拉倉去白頭賀處, 這就說明了關係.

又和諧馬主間公司被車神個老頭收購, 唔通就可以話扯上關係, 有可能被捉黃雞腳阿超著褲焗住放盤係無人知. 唔通這次交易就有關係嗎?

係馬場, 不過知道好過唔知, 因為五行唔可以話你知有甚麼內幕架! 不過我知道的話, 係可以比別人噴多啲口水而已.

附件

隻甘冇事、滲下渗下去到12倍、不過D孖宝飛吾多對路!

首口孖宝8射8得24倍!
系咪又手多呀:071:

羊兄常言道耳婆個仔都知既通常抄多過high

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-10 04:06 PM 發表 查看引用來源

關係這一科有時唔可以當飯食, 因為大部份馬友都係局外人, 根本上不知道那班友關係如果, 所以唔洗咁緊張要知道有甚麼關係. 有可能佢哋全部都有關係, 因為同錢有關的話一定有一定關係.

呢啲咁高難 ...
有邊d係同枱啊

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-10 04:42 PM 發表 查看引用來源
首口孖宝8射8得24倍!
系咪又手多呀:071:

馬房孖寶所以分外熱
直乘285倍

蝕到呀婆都唔買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆