上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.3k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-15 17:15 發表 查看引用來源
呢度已經有幾個等緊你揀,係你唔揀喎。
你唔明,佢揀唔揀唔係局限尼個post既人。要揀一早揀左,揀唔落,冇feel

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-14 00:16 發表 查看引用來源

我識打,不過計番唔識☺
我都係唔識計番,咁玩跑馬仔囉!鬥快食唔駛計番。hehehehe

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-15 15:19 發表 查看引用來源

揀?🙄我到依家咪又係一個人。。。。🤧😣
成籮都係欄橙,冇個揀得落手呢!XDDD

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-3-15 17:34 發表 查看引用來源

你唔明,佢揀唔揀唔係局限尼個post既人。要揀一早揀左,揀唔落,冇feel
我知喎,有追文就知道樓主心有所屬,我果句說話都係搞下氣氛,認真就輸了!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-15 21:18 發表 查看引用來源
我知喎,有追文就知道樓主心有所屬,我果句說話都係搞下氣氛,認真就輸了!
冇追文,不過如果有feel, 樓主應該係會跳船既女人。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-15 17:15 發表 查看引用來源
呢度已經有幾個等緊你揀,係你唔揀喎。
哈哈。。。。冇feel 無謂求其揀

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-3-15 18:57 發表 查看引用來源

我都係唔識計番,咁玩跑馬仔囉!鬥快食唔駛計番。hehehehe
咁3番起糊都識既,有時食得既時候,人地話唔止3番喎,就會揾人計☺ 不過我都係鄧脚既多,唔駛嘔突,我已經當贏左

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-3-15 19:00 發表 查看引用來源

成籮都係欄橙,冇個揀得落手呢!XDDD
嗯。。。。。或者我都低質卦

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-15 21:18 發表 查看引用來源
哇哈哈,你斷我米路喎。其實,有既話,又做唔做100%你想要既人呢?人冇完美,100%你想要既,其實只得你自己,人係非常自私既動物。屋企果個已最接近你要既,但追尋一個比屋企果個好少少既呢,唔易。

其實有冇SL日子都係要過。工要返,仔要湊,屋企要對,媽要探,糧照出。。。。。佢既出現,只係平淡日子既甜。

甜呢樣野,多吃傷身傷心。

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-3-15 22:42 發表 查看引用來源

冇追文,不過如果有feel, 樓主應該係會跳船既女人。
跳船?我在岸觀海。。。冇船泊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆