上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  98.4k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-9 12:52 PM 發表 查看引用來源
我比較想知道這二天呀細佬對你的反應和態度????

他去拍拖。。一定會用你的身材和他自己gf 全面比較@@@@ 我的直覺😳😳😳😳
冇點聯絡WO...唔知呢...我又冇諗呢D

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 01:30 PM 發表 查看引用來源

我想他也需要些时间来消化。
让时间把这件事沉淀。
wht every 祝你有个美好旅程:smile_o12:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-9 12:52 PM 發表 查看引用來源
我比較想知道這二天呀細佬對你的反應和態度????

他去拍拖。。一定會用你的身材和他自己gf 全面比較@@@@ 我的直覺😳😳😳😳
哦,这样会不会变成大小姐代替品啊???:smile_o04:
对个女仔会不会不是那么好啊:smile_o10:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-9 12:17 PM 發表 查看引用來源

坐頭等呀~起碼16小時到達當地
你飛走了
我不上來呦~
哈哈哈,可能大小姐会上来晒下些浪漫呢:smile_o10:

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 01:30 PM 發表 查看引用來源

忽然冇聯絡概。???
有D奇怪㖿😨😨😨

Hea 之中
你做緊咩?

可能在收拾衣服或high tea看看书做下文青
是呀在做着什么 ?@?

引用:
原帖由 mysen 於 2017-10-9 03:32 PM 發表 查看引用來源
可能在收拾衣服或high tea看看书做下文青
是呀在做着什么 ?@?
執好D野啦...叫個工人照顧好BB 啦...
RECFM 返D工作人員呀...

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-9 03:44 PM 發表 查看引用來源

執好D野啦...叫個工人照顧好BB 啦...
RECFM 返D工作人員呀...
是哦BB相呢:smile_o03:我要看BB个样(我喜欢金毛飞)
RECFM:smile_41::smile_41:是什么意思啊???

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-9 12:50 PM 發表 查看引用來源

圖片中的古保你提出去嘛
難得去一次有記念性之旅
我明白你比人處理個行程。。上次你提到
但你有話事權加行程

Pm 中丹麥的地方你必必定要去
我都唔諗了...唔好比咩意見喇~有人攪就攪哂佢喇~
如果靚既得閒先再去旅行喇~又唔係貴~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆