上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  383.1k

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2016-7-5 11:16 AM 發表 查看引用來源
可能要等深夜,又或者好肯定冇人的地方,呢度啟發了我,半夜去海灘、上山。。。都可以一試。
半夜去沙灘最安全

沙灘其實幾好,應該好難影到.
不過太空曠,無咩安全感
引用:
原帖由 保持現在 於 2016-7-5 04:52 PM 發表 查看引用來源

半夜去沙灘最安全

就係要呢種危機感和無助感至令露出好玩嘛
引用:
原帖由 damon. 於 2016-7-5 23:04 發表 查看引用來源
沙灘其實幾好,應該好難影到.
不過太空曠,無咩安全感

另一半未完全放開,嘻嘻
引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2016-7-6 12:50 PM 發表 查看引用來源
就係要呢種危機感和無助感至令露出好玩嘛

決定開始打返d往事俾大家知,會主力打下大學最後高峰既半年。

大學生涯我識既朋友唔算多,都幾摺其實。去到最後一年更加冇乜動力再去識朋友,剩係希望順利畢業就好喇。呢半年既事係圍繞我同5個男仔既事。

初頭我剩係同其中一個熟,同佢拍左拖兩個月就和平分手,然後同左依家個男友一齊。但我地真係分開得好和平,所以一直做得返朋友,同時同佢另外4個朋友開始一齊做功課。結果出奇地夾,每日笑下咁就過,冇以前d女仔堆咁多是非。

呢五個男仔,我會簡單介紹下,內容有真有假,為左驚人認到嘛...但故事就真既.
1.同我拍左2個月拖,正常靚仔有身型,自己有女友,叫Ky。
2.同我住得好近,好高,但毒毒地,下面好大。叫Law.
3.肥仔,仲要長頭髮,長得黎唔型,但好搞笑既人。叫Man。
4.另一男神,成日同ky自私去飲酒溝女,又做開gym,但反而同佢最唔熟。叫Neno。
5.都係毒肥仔,但反而有女朋友,屋企係大陸有幾間屋好似。叫Ocean。

因為功課既原因,我地有個whatsapp group叫五皇一后,佢地係人前人後都會叫我女王。初頭佢地都幾俾面我,但自從我同ky散左,佢地把口就愈黎愈衰,又會公然係group到post j圖。但一直都冇扯到落我到。咁樣過左一個sem。

到final year前最後一個暑假,我地五個一齊報左summer course。其實我平時既衣著都算露得多,但呢個summer次次返去剩係上一堂,加上又好q熱,所以好多時我著得比性感更暴露。例如平時係背心短褲,依家就係吊帶低胸同超短褲。加上有幾次落堂有下場,所以著埋high heel等等。總之平時返學都會sexy下而令人望,但呢個summer有時係sexy到令人呆,唔應該係學校見到果種程度。

而佢地亦愈來愈大膽,可能見我唔介意,可能係因為ky既推波助瀾。大家開始會講j我,會cap我係facebook放既bikini相落group講,會影我既衣著落group俾冇返學既人睇,ky會爆我地以前拍拖既性事,有時會將我由女王變成女僕/女奴。現實方面,會搭膊頭cool頸,會無啦啦熊抱我,會襯我訓左係我大脾畫野,甚至甚至,隔住衫除左bra扣都試過。

佢地可以咁過份,當然同我既反應有關...佢地cap我相,我試過放返其他冇post既相上group俾佢地,我試過自拍衣著預告叫佢地返學,我會講自己想要,我會報告性事,我會化身社工陪佢地傾佢地同女友既sex事,甚至我扮過高潮叫聲俾佢地。

背景就係咁,成個summer就係咁過,但一直都冇真正同佢地任何性接觸,直到臨開學一星期,出現左第一個最重要既起點,之後再加上我bf去exchange半年,再發生更多既事,我會慢慢一件一件打。

成個Group 比你食盡?

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-7-10 03:22 PM 發表 查看引用來源
決定開始打返d往事俾大家知,會主力打下大學最後高峰既半年。

大學生涯我識既朋友唔算多,都幾摺其實。去到最後一年更加冇乜動力再去識朋友,剩係希望順利畢業就好喇。呢半年既事係圍繞我同5個男仔既事。

初頭 ...
寫得幾好~ 繼續努力!

引用:
原帖由 保持現在 於 2016-7-5 04:52 PM 發表 查看引用來源

半夜去沙灘最安全
你有咩經驗? 有邊個沙灘介紹?

真系好多經歷!

睇黎夠晒資格做性專家

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆