上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.4k

:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-2-1 01:45 發表 查看引用來源
c姐:'):') 唔好咁叫,我細過你:smile_35:

其實一直都好支持樓主個故事
真係十足十一篇巨著

十扑之

多謝支持!早D休息啦,個POST 應該唔會比人DELETE既。
小心。
引用:
原帖由 funlover 於 2012-2-1 01:48 發表 查看引用來源
好好睇,今日其實有啲感冒,想早啲瞓,點知撹到而家。真係寫得好感人,好真。

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 1-2-2012 01:44 AM 發表 查看引用來源

女仔160到165已經好標準,男仔160又真係細粒d.

有時都唔明而家呢代90後點解會咁

雖然我160, 但係想165..... 冇得高了, 唉~~

話時話..... 出街好多時見到d男仔 (or 男人) 唔係高我好多......

GOOD NIGHT :smile_o07:
引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-2-1 01:47 發表 查看引用來源
訓啦 你地慢慢傾:smile_40:good night

唔好再講高度拉!再講好易無心之失。。

最緊要係志氣夠高!
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 01:52 發表 查看引用來源

雖然我160, 但係想165..... 冇得高了, 唉~~

話時話..... 出街好多時見到d男仔 (or 男人) 唔係高我好多......

真係好好睇

多謝支持~
引用:
原帖由 皮亞爾 於 2012-2-1 01:56 發表 查看引用來源
真係好好睇

引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-2-1 01:46 AM 發表 查看引用來源
各有所好姐

查實果d係男仔frd黎。

不過事實係我仲係嫌自己唔夠高...

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-1 01:57 AM 發表 查看引用來源
多謝支持~

希望有得快啲睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆