上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.6k

引用:
原帖由 Willigis 於 2011-5-14 10:06 PM 發表 查看引用來源
Why?
Why?
Why?
Mr Lau,
Why you need to kill her,
she accompany you for so long till now.

Why?
雪兒是給『三足怪蟲』咬死的!:')

引用:
原帖由 yphbenny 於 2011-5-14 11:50 PM 發表 查看引用來源
發兄
希望最後雪兒可以復活吧
‥‥‥‥

引用:
原帖由 ws013579 於 2011-5-15 02:27 AM 發表 查看引用來源
發哥死唔去GE...我估應該有人想跳落黎拉你走...但咁岩見到你就俾隻野咬...所以救左你一命:smile_30:
祖琳再去遠D米得LO...咁搞法都係搵唔到食GA...
MISS許冇啦...變啦變啦...:smile_27:
去到元朗已經很遠!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-5-12 03:43 AM 發表 查看引用來源

舊作很多都看不到,就算看到插圖都是死的,又是初稿版,並非修改好的新版。
知都很多讀者想看,但又PM唔到我,我正考慮把『修改版』貼出。
法哥你係咪用word寫??
如果係
可唔可以email比我或者其他追隨你既讀者??
我真係好鍾意你呢位作家
遲d我睇多少少想試下自己寫故仔...

雪兒,發哥好慘呀,連大眼妹都.....唔好再死啦:')
MISS許已經不能自拔了~:smile_47:
祖琳真係唔知點好.....隨時有女警殺到!:smile_43:

引用:
原帖由 jerry0222ds 於 2011-5-15 08:27 PM 發表 查看引用來源

如果係
我真係好鍾意你呢位作家
是的!2007word。
PM我。
歡迎跟閣下交流寫作心得!
如果是初次寫作,最好是寫一些自己熟識的人和事,約5000字左右,這樣較易寫。 多謝!

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-5-16 01:00 AM 發表 查看引用來源
雪兒,發哥好慘呀,連大眼妹都.....唔好再死啦:')
MISS許已經不能自拔了~:smile_47:
祖琳真係唔知點好.....隨時有女警殺到!:smile_43:
黑白兩道都得罪了,祖琳的確是前路茫茫!:')

回覆 897# 的帖子

好吸引的三線劇情... 追呀...

引用:
原帖由 jerry0222ds 於 2011-5-15 08:27 PM 發表 查看引用來源

如果係
我真係好鍾意你呢位作家
呢位讀者, 點解要人地email俾你?

為左令你方便睇?

覺唔覺得個要求自私?
定係覺得自私is天經地義?

真係好正..而家睇到第九集..>~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆