上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

從劉金發你還是「關心」張敏佳這一點,相信大家都知道你不是我們想的那麽壞。
是壞透了,壞得無藥可救。不但要靚女老婆獨守空房,搞婚外性,現在還想搞婚外情。簡直是全港男士的公敵,要用磚頭掟才行。

thanks can see now

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-10-6 07:12 PM 發表 查看引用來源

其實發嫂知道你寫色文嗎?

引用:
原帖由 Brian_Leung 於 2010-10-6 08:38 PM 發表 查看引用來源

好有可能係呢度其中一個 fans :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
之前細路都問過,佢話發嫂唔知嫁wo:smile_o01:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-10-6 06:42 PM 發表 查看引用來源

我猜那時你班友個個都好細!又飲酒又抽煙!
如果我是被整蠱那個,而我又知道的話,我會大叫︰『好酒呀!我從未飲過咁好飲的酒!XO即是XO!你地真係夠老友,咁好飲的酒都唔飲哂,仲留番D俾我飲!』
出Ý ...
果時,最細果個係細路,得17歲仔
其他既都大過細路,最小都4年,有個今年28歲了
因為細路同佢地玩開,所以細路e個朵都係差唔多咁而起既:smile_o03:

如果你咁講,細路應該會咁接
我地fd黎嫁嗎,明知你會遲兩三個鐘先到,我地緊係識做留返d俾你嫁,你唔覺e杯酒加埋我地咁多人既友誼,係特別好飲d既咩
咁果穫真係叫個個都開心,我地就笑到死,佢就因飲到『好酒』,而開心死:smile_o01:
真西利果d係女人心,海底針,我地e d鹹濕佬估唔到嫁喇
佢唔通唔接受
你寫果詠玲姐果條線咩,你寫都寫左喇,佢要改又搵黎搞:smile_o10:

『嫉惡如仇』:smile_o08:我行我素比較貼切d
果d男人/男仔既思想都真係好博屌,又想驗下貨,又想係正版行貨,真係俾佢地講晒
想知自己朵花既過去真係唔出奇,亦唔可以怪佢地
但係有時佢地既問既方法/拎資料既方法,真係............完全係一種冇腦既做法
睇到佢地咁都唔知係屌佢地好定可憐d囡囡好,唉:smile_o16:
健唔健康,自己唔係咁理,最碼,自己只係係小學1 2年班果度蛀過2隻,之後都冇了:smile_o05:
今部你個setting係度,都預左,除非寫成百集
如果唔係,真係叫做有得出場就算係咁嫁喇

只要係合邏輯同讀者信服之下,就係大晒嫁喇
姐話好似計數咁,你知左個答案就好易諗得出係點計
掟蕉姐嗎,對你黎話你自己都話過係小野嫁:smile_o01:

發嫂嫂問你,你未咁答
係度打緊一份研究關於一陣食咩『飲後果:smile_o01:

至於文呢,就今晚先喇
因為細路e家係學校,好似唔係方便,都係你d相衰:smile_o01:
冇咁爆e家未可以睇law:smile_o05:

有一點我諗唔通。
陳俊傑既然咁靚仔,佢第一齣電影冇理由仆直架喎,第一隻碟冇理由一隻都賣唔出架喎(唔計篤數)。
正如當年嘅陳冠希,不知呃到幾多0靚妹,連我有啲搞基嘅friend到俾佢呃到
仲有,佢台灣國語講得好,放佢喺台灣,點都紅到一兩年吖

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-10-7 01:18 AM 發表 查看引用來源

之前細路都問過,佢話發嫂唔知嫁wo:smile_o01:
其實色文都是一種文學,如果發嫂知道了發哥這麼又才華、作品又這麼受歡迎,應該開心才是…

引用:
原帖由 benchan89 於 2010-10-6 08:48 PM 發表 查看引用來源
從劉金發你還是「關心」張敏佳這一點,相信大家都知道你不是我們想的那麽壞。
是壞透了,壞得無藥可救。不但要靚女老婆獨守空房,搞婚外性,現在還想搞婚外情。簡直是全港男士的公敵,要用磚頭掟才行。
‥‥‥

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-10-7 06:13 AM 發表 查看引用來源

果時,最細果個係細路,得17歲仔
其他既都大過細路,最小都4年,有個今年28歲了
因為細路同佢地玩開,所以細路e個朵都係差唔多咁而起既:smile_o03:

如果你咁講,細路應該會咁接「我地fd黎嫁嗎,明知你會遲兩三個鐘先 ...

真西利條線其實要寫的話,好多嘢寫架,暗伏千迴百轉的情節,五萬字少不了,即是六集,這個故事是容納不了的,我所寫的也佔了四集半,不過當中有『色情』情節佔一半。
    再講男仔希望女朋友係處女的話題,只要用個腦想下,就知好傻。處女只不過陰道裏有塊處女膜的女仔吧!處女膜!好平咋!到深圳,250元至800元就可以修補處女膜,一天時間,從深圳回來便變成處女!
    修補處女膜是很傻的行為,但女人這樣做,是為了取悅比她們更傻的『男人』!
    寫這輯故事,我找了很多資料,足可以寫65集,但不會寫這樣長,現在四十四集己是四十萬字,是我最長的一輯色文。加埋前三輯故事,這個『吸血三姊妹系列』故事共150萬字!可能是一個紀錄。
    啲相都唔係好爆啫,係香討區貼得出的,爆極有限,好多相都要『裁剪』過才貼。

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-10-7 03:49 PM 發表 查看引用來源
有一點我諗唔通。
陳俊傑既然咁靚仔,佢第一齣電影冇理由仆直架喎,第一隻碟冇理由一隻都賣唔出架喎(唔計篤數)。
正如當年嘅陳冠希,不知呃到幾多0靚妹,連我有啲搞基嘅friend到俾佢呃到
...
拍戲除了靚仔,還要講演技的,唱歌也一樣,除了外形外,也要唱得好!有一位外型很英俊的電視台小生,唔好講名,雖受電視台力捧,但聽佢唱歌,說得刻薄點,簡直虐待。
    陳俊傑不是陳X希,他是一個『混合體』,讀者可以看到當今娛樂圈裏,有很多這樣的身影。從外國回來,外形英俊,臭串,自以為了不起‥‥‥

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-10-7 06:16 PM 發表 查看引用來源

其實色文都是一種文學,如果發嫂知道了發哥這麼又才華、作品又這麼受歡迎,應該開心才是…

問題不是在『色文』,而是過去的許多故事裏的『女角』,都是真有其人,她一看到,就知是誰,所以給她看到就死得勒,原來仲咁掛住佢地!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆